V terapii je pro mne důležité vytvářet bezpečný prostor, kde je možné mluvit otevřeně, zkoumat, co se děje, a hledat vlídné způsoby, jak být v kontaktu se sebou i s druhými. Opírám se o dialog – nejsem „odborník, který ví všechno“, ale partner v rozhovoru, který s vámi přemýšlí, ptá se a společně s vámi objevuje nové perspektivy.
Myslím si, že v terapii je významné propojovat praktičnost a hluboký zájem o člověka takového, jaký je právě teď. Věřím, že každý z nás má vlastní tempo i vlastní způsob, jak se vyrovnávat s tím, co přináší život – a právě toto tempo plně respektuji.
Věnuji se vztahovým, existenciálním tématům a také otázkám spokojeného bytí. Blízká jsou mi témata vykořenění, života v jiné zemi či kultuře, hledání vlastní identity. Často pracuji s úzkostmi, depresí a psychosomatickými obtížemi.
Důležitá je pro mě důstojnost, respekt a autenticita. Věřím, že hluboká změna nevzniká výkonem a tlakem, ale porozuměním, přijetím a postupným objevováním nových možností.
- Psychoterapie
Pacienti, které ošetřuji
Individuální psychoterapie
1 500 Kč -
Partnerská psychoterapie
2 300 Kč -
Senovážné nám. 23, Praha 110 00
Názory pacientů se rychle objeví
Napište svůj první názor
Už jste navštívili Mgr. Eva Kopřiva? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.
Přidejte svůj názor- Psychoterapeuti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
- Psychoterapeuti s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze