MUDr. Daniel Jányš

Daniel Jányš
Gynekologické ambulance, Nemocnice ve Frýdku-Místku

El. Krásnohorské 321, Frýdek-Místek 738 18

• N

Pan doktor je velmi profesionální, pečlivý, lidský. Doporučuji

• S

Bolestivé vyšetření. On se snad snažil, aby to bylo co nejnepříjemnější...

• jiné místo Jiný  •

K panu doktorovi jsem přešla v průběhu těhotenství od jiného gynekologa. Nesrovnatelný přístup, velmi milé chování, pozitivní, klidná atmosféra. Sestřička je také velmi příjemná.

• Š

Výborný lékař, chválím on-line objednání, nečeká se, sestřička je také úžasná,pan doktor vše vysvětlí, vyšetření je pečlivé a rychlé,během těhotenství je také pečlivý,jsem moc spokojená,po dobu svého života jsem měla spoustu lékařů,ale pana doktora bych neměnila a doporučuji.

• Stavovská s.r.o., Poliklinika Místek Jiný  •

Pan doktor je úžasný, vše vysvetli, nic nechce zanedbat a opravdu se stara. Sestricka me pozná i vrousce. Hrozne milá a prijemna a se vším poradi.

• jiné místo Jiný  •

• Krásné prostředí,moc milá a usmevava sestřička a profesionální gynekolog,který Vám vše vysvetli. Tuto gynekologii jsem si vybrala na doporučení a jsem opravdu nadmíru spokojena s přístupem,ochotou a vstřícností. Mohu jedině doporučit,kéž by bylo víc takových profesionálů,hned by lidé k lékařům chodili rádi. Tesim se na další návštěvu.

• Š

Výborný gynekolog,vše vysvětlí,po dobu těhotenství je nadstandartní péče,jak pro těhotnou,tak pro miminko.Nic nenechá náhodě.U mě naprostá spokojenost a můžu jen doporučit.Samozřejmě chválím i sestřičku,která je moc milá,lidská.Děkuji

• Jsem zdravotník a tak můžu říct, že vlídné chování lékaře není až takovou samozřejmostí.Z pana doktora D.Jányše by si mnozí mohli vzít příklad. Má příjemné vystupování, je empatický a trpělivý, nikdy mi nedal najevo, že se jej ptám na nesmysly, vždy mi věnuje tolik času, kolik potřebuji a při vyšetření je velice citlivý, což je právě u gynekologa opravdu zapotřebí.Též sestřička se velice milá a příjemná, takže je celkem radost chodit na pravidelné prohlídky:-).

• Pan doktor Daniel Jányš z FM je velmi příjemný člověk, který je pečlivý. Líbí se mi kromě jeho odbornosti a slušného vystupování i jeho smysl pro humor. Je milý, chápavý a chová se ohleduplně k pacientkám. Když jsem u něho byla naposledy, tak byl ochoten mi věnovat tolik času, kolik jsem potřebovala na zodpovědění otázek. Nedal mi ani jednou najevo, že bych mu pokládala hloupé otázky. Kdykoliv jdu k lékaři, tak je mi to nepříjemné. Asi mám syndrom bílého pláště. Ale je pravdou, že v jeho přítomnosti jsem schopna se zklidnit a nebýt tak nervózní. Nevím, jak se mu to daří, ale přenáší na mě klid. Jsem ráda, že takový člověk je lékařem. Umí to skvěle a přeji mu, ať má kolem sebe jen spokojené pacientky. Jde vidět, že je to člověk na správném místě. Píšu tady na něj samou chválu. A na závěr přidám ještě jeden bonus. Nejen že je skvělý odborník, ale je radost se na něj dívat, je to fešák.

• Výborný lékař a odborník, který má opravdu zájem o své pacientky. Vždy ochotně vyslechne, vysvětlí, poradí. Veškrerá vyšetření provádí důsledně a velmi citlivě.
    Velmi mne potěšila jeho návštěva v nemocnici když jsem byla během těhotenství hospitalizována a také jeho přítomnost u porodu (plánovaný císařský řez).