Dana Kopřivová
Praktický lékař pro dospělé

Máchova 55, Nový Jičín 74101

Nemůžu si na jednání paní doktorky Kopřivové ani trochu stěžovat, jsem zde už přes 15 let a jsem velmi spokojená !!!!

DOPORUČUJI VŠEM TUTO LÉKAŘKU! Paní doktorka, Kopřivová, má láskyplný přístup k pacientům. Co se týče odborní stránky je vynikající diagnostik i terapeut a školí mladé lékaře. Jsem spokojený.

• Pani doktorka, Kopřivová, je dle mého hodnocení nejlepším lékařem v Novém Jičíně! Má pěkný přístup k pacientovi, má vynikající odborné znalosti,proto je tady jediná školitelka mladých lékařů. Je doopravdy dobrý diagnostik, je pečlivá a jsem velmi spokojená, VŠEM JI DOPORUČUJI !!!!!!!

• Paní doktorka Kopřivová vyniká svým lidským přístupem, se kterým jsem se ještě nesetkala. Je také výbornou odbornicí, a zatím vždy pomohla a nasměrovala mě, celou rodinu ale taky všechny známé správným směrem. Dostala nás z vážných nemocí! Velké díky za ni!

• Ale jo, je dobrá.

• Paní doktorka je tichá, ale zato vždy napíše léky, které opravdu zaberou a když má člověk nějaký speciální problém - pošle jej vždy odborníkovi specialistovi. A sestra je veselá a supr :)
    Jsem tam spokojená :)

• Výborná paní doktorka.

• !!!!

• R

Paní doktorce bych chtěl poděkovat za lidský přístup, za její lékařské znalosti a doporučení. Přejí ji hodně zdraví a pevné nervy ve stále plné ordinaci !!!

Paní doktorce bych chtěl hodně poděkovat za dobrou, kvalitní péči a za využívání moderních léčivých prostředku. Dále bych ji chtěl pochválit za nadstartní přístup k pacientům.
    Taky ji osobně přeji HODNĚ ZDRAVÍ