MUDr. Al Haboubi Faez

Karlovy Vary 1 adresa

Al Haboubi Faez
Privátní zubní praxe

Na Rolavě 10/49, Karlovy Vary 36005

Pan Al Haboubi je neskutečný profesionál a srdcař dohromady. S dětmi to umí tak, jako jsem u lékaře ještě nezažila. V Karlových Varech na tak šikovného pana zubaře už nenarazíte (z vlastní nešťastné zkušenosti). Rozhodně doporučuji všemi 10.

• Privátní zubní praxe Jiný  •

• Z

Nejlepší zubní lékař, na kterého můžete narazit. Lidskost, moderní vybavení a absolutní profesionalita, moc děkuji, že nemusím mít strach ze zubařů.

• Privátní zubní praxe Jiný  •

• Děkuji moc za perfektní práci a přístup pana doktora Al. Haboubi.
    Od doby,co jsem jeho pacientkou se nemusím bát zubního lékaře i přes několik složitějších výkonů. děkuji Helclová

Vzhledem ke své vytíženosti začal spolupracovat s MUDrJarošem, ke
    kterému jsem objednala svojí 85 letou maminku, která pracovlala celý svůj život jako hlavní sestra nemocnice. I přes složitý zákrok je velice spokojená s lidským přístupem a perfektní jemnou prací. Moc děkujeme Helcová a Kovářová.

• Privátní zubní praxe zubni ošetření  •

• Zubar je to velmi dobry. Jen z oci pri vysetrovani mu slo videt, ze moc nedava volnost sve nejstarsi dceri. Mel by ji vice poustet ven a mene domacich prací.

• B

Naprostá spokojenost, vždy. Chodíme k němu celá rodina. Na poslední návštěvě jsem byla v šoku, jak perfektně mi pan doktor vymodeloval horní jedničku, kterou mám zlomenou po úrazu. Zub je naprosto k nerozeznání od korunky. Takže super práce za super peníze. A žádná korunka. Ač to už na ni skoro bylo. Snaha se cení.

• Dobrý den, včera jsem u něj byla na pohotovosti a byl velice slušný. Jen tam měl slečnu na praxi a vše jí vysvětloval, takže jsem z nich byla občas nervozní, ale jinak byl celkem fain.

• ošetřoval mě na pohotovosti v Karlových Varech a takhle necitelnýho dobytka jsem už dlouho nezažil...jestli má někdo trauma ze zubařů, tak přesně z takovýhle...akorát machroval před sestřičkou a přístup k pacientovi nulový... Pavel Šuba

• Zubařů jsem odzkoušela několik, a od té doby, co mě dal tento lékař do kupy, nemám žádný problém. Příjemný člověk, práci dělá s radostí a kvalitně.
    Škoda, že nepřijímá další pacienty.

• Nemohu si na pana doktora stěžovat,vždy vše vysvětlí,k dětem je příjemný.Jeho práce je pěkná a kvalitní.
    Doporučuji

• Jeden z nejlepších lékařů , mohu jen doporučit.