Doc. MUDr. Petr Nestrojil

Chirurg Více

faultni nemocnice

Brno

Po letním úrazu prstu(tříska),kdy po zhoj.po čase byl obj.nepatrně zřejmý zarostlý zbytek tělesa a subj.jsem nepochyboval o zarost.tělese způsobujícím bolest a vyřazení z některých jemn.manuál.činností.Navštívil jsem p.docenta v pros.2024 a při vyšetř.jen při světle starší zářivky z vyššího stropu ordinace FN Bohun.bylo uzavřeno, že cizí těleso není patrné a chirurg.revize rány neprovedena (jen pozorovat).Také zazněl argument,že při chirurg.zákroku by mohlo dojít k infikování,což je jistě jedno z důležit.rizik na zvážení,ale v dnešní době je takové velikosti,že by nemělo bránit v řešení exist.obtíží.Po odmítnutí zákroku jsem se hned objednal do Voj.nem.Brno,při vyšetření ihned naplánována chirurg.revize rány(led.2025),vytažení několika kousků dřev.třísek(velký dík pečlivé paní MUDr. L.R.),brzy zhojeno,dnes(duben) již skoro bez projevů.Jistě jsou važnější diagn.,pokud ale menší probl.omezuje v jemn.manual.činnosti a je určitým rizikem vývoje,myslím,neměl by propadnout č.zdravotnictvím.

• faultni nemocnice Jiný  •

Moje maminka byla u pana doktora….neplánovaně…po úraze…jeho přístup nebyl absolutně empatický,spíše až arogantní. Měl by se,byť nehaním jeho schopnosti,vcítit do roli pacienta! Už nikdy!!!!!

• faultni nemocnice Jiný  •

Pan doktor by měl jít uz raději do důchodu!Měl jsem propíchlý sval kličkou (dratkem) od kosti asi 3cm do svalu zevnitř. To mi potvrdil a poslal mě domů. Bylo mi řečeno, že mám přijít za dva týdny ke svému doktorovi a mám být v klidu. Bohužel po týdnu byly bolesti nesnesitelné a šel jsem do nemocnice znovu a bohužel opět k panu doktorovi. Uvítal mě co tady proboha zase děláte. Když jsem mu vše vysvětlil, tak mi řekl ať si počkám 5 dní na domluvenou schůzku s mým doktorem. Tohoto doktora už nechci nikdy vidět!

Další den jsem přes známého šel do urazovky a už mám termín operace vyjmutí drátku.

• Z

Velmi pečlivě se mi stará o maminku, která si ve svých 82 letech přivodila tříštivou zlomeninu pažní kosti. Má úžasný přístup k pacientům, vše ochotně vysvětlí, uklidní. Vše doplňuje na ambulaci velmi příjemná sestřička. Ještš jednou bych mu ráda touto cestou poděkovala.

• I

Před pár lety jsem měla těžkou autohavárii, při které u mne došlo k několikanásobným otevřeným zlomeninám obou nohou. Vděčím MUDr. Nestrojilovi za několikahodinovou operaci, při které mi zachránil nejen život, ale také obě nohy. Též jeho přístup ke všem pacientům byl vynikající a velmi obětavý. Díky jeho péči opět chodím, mohla jsem se vrátit ke své rodině a i nadále se plně věnovat svému zaměstnání.