Zámecká 949, Litvínov 43601
David
Není to špatné. Sice hygiena a kvalita vybavení je prachbídná, ale kompenzuje to dobrý přístup.
Jan Šíma
Doktor s lidskou tvari. Mohu jen doporucit.
U tohoto zubaře se nebojím, vyhovuje mi jeho přístup.
Velmi hodný a slušný stomatolog. Jsem velmi spokojen.
To není u mně zubař.Onehdá mi vycpal ústa buničinou,natřel mi krčky a odešel do vedlejší místnosti hrát na kytaru.Asi deset minut jsem s otevřenou pusou poslouchala jeho vytí a nevěřila...Ruce si snad ze zásady nemyje,takže zapáchají kouřem.Vůbec není důvěryhodný co se týče hygieny ap.Už léta chodím k jinému zubaři a jsem tomu ráda.Pan Douda se totiž vůbec nezměnil.
Jsem spokojen
pacientka Litvínov
Jako údržbář chrupu je dobrý. Je velice lidský, příjemný i ochotný. Ovšem co se týká estetiky, tak ta mu nic neříká. Třikrát mi plomboval přední zub až jsem z toho dostala zánět a poslední plomba byla tak příšerná, že jsem si ji nechala předělat jinde. Pan doktor věnoval výrobě plomby cca 8minut. Jiný doktor mi ji dělal 3/4 hodiny. To mluví za vše. Pacientka Litvínov
pacientka
Po ošetření velmi malého kazu pod dásní na předním zubu už mám třetí plobmu zub vyvrtaný až do poloviny, zánět dásně a plombu udělanou tak neesteticky, že dva dny pláču nad tím jak vypadám. Jako udržbář zubů dobrý ale estetika mu nic neříká. Již tam nepůjdu.
Jarda43
Zatím nejlepší zubař, kterého jsem poznal. Doporučuji.
I
Ivina
Výbroný zubař,přestala jsem se bát chodit do ordinace.Sestřička je moc příjemná a tak jdu z ordinace spokojená.