MUDr. Pavol Dubovský

Sagena s.r.o., Denní stacionář interní

8. pěšího pluku 85, Frýdek-Místek 73801

Ostravská psychiatrie s.r.o.

Daliborova 25/426, Ostrava-Jih, Ostrava 70900

Byl jsem dnes u pana doktora poprvé a přístup byl vynikající. Pečlivý člověk na svém místě. Vše mi vysvětlil a nic nebral na lehkou váhu. Naprostá spokojenost.

• Ostravská psychiatrie s.r.o. Jiný  •

K panu doktorovi docházím už léta. S psychikou se léčím 16 let a toto je nejlepší psychiatr u kterého jsem měl možnost se léčit. Vždy se zajímá o změny mého stavu a co mohlo být jejich příčinou. Má velmi dobrý přehled o novinkách v oboru. Jsem mu vděčný za to, co dělá.

• S

Pan doktor se o mě stará úctihodných 8 let. S tím, že léčba psychických obtíží je náročná a trvá, než najdete vhodné medikamenty, je neskutečně trpělivý, našel mi kombinaci, která mi vyhovuje a léčí moje potíže. Je milý a vstřícný, vždycky poradí a morálně podrží. Neměnila bych.

• Ostravská psychiatrie s.r.o. Jiný  •

Velice milý, vnímavý lékař .Neodbyde Vás jako jiní lékaři ,vyslechne a hledá příčiny a volí vhodnou léčbu . Pečlivě vše vysvětlí ohledně způsobu volené léčby.

• Ostravská psychiatrie s.r.o. Jiný  •

Naprostá spokojenost s panem doktorem ......Pečlivý, dá se s Ním dobře probrat všechno prostě Velká spokojenost! Kotalova Lenka Klidně se za Svůj názor podepišu

• A

Nejlepší psychiatr na ostravsku a v širokem okolí. Je baječny a citim se v jeho přitomnosti velmi skvěle.

Nejlepší psychiatr jakého jsem doposud měla. Je vnímavý a ochotný, dokáže si s člověkem popovídat na úrovni a snaží se věci objasnit i z odborného hlediska. Někdy si připadám jako u psychologa. Chodím k němu pro léky ráda, vždy se něco nového z oblasti psychologie dovím. Vřele doporučuji.

• Nejlepší psychiatr kterého jsem kdy měla.
    Dokázal se dostat ke kořenu věci a nasadit adekvátní léčbu.

Ješte jednou moc děkuji.

• Dekuji za tohoto cloveka, moc moc moc mi pomohl. Kez by byli vsichni tak peclivy, vnimavy a ochotni. Doktor, ktery je na spravnem miste. Vrele doporucuji.

• Doporučuji... Aljónka