Medic Area s.r.o., PL pro dospělé

1. máje 3, Ostrava 70900

ADL medservice s.r.o., PL pro dospělé

Sokolská tř. 81/2587, Ostrava-Jih, Ostrava 70200

• A

Doktor je ok, ale ta sestra je tragédie. Vedení čekárny a pořadí pacientů je tragédie. Objednávací systém taky. Dovolat se ji kolikrát vůbec nejde. Mám totální chaos a ještě se chová často arogantně a dává vám najevo, že vy jste ten hloupý a ona chytrá.

• jiné místo Jiný  •

• V

Super doktor a i sestra v ordinaci. Vždycky pomohl a snažil se i nejmenšímu problému přijít na kloub. Za mě ne jenom super doktor, ale působí i jako dobrý člověk!

• Medic Area s.r.o., PL pro dospělé Jiný  •

Velmi dobry lekar. Vzdy pomohl a take velmi vstricna sestra v ordinaci. A to vzdy. Jsem u pana doktora vice nez 10 let. Dekuji.

• jiné místo Jiný  •

Není co vytknout. Skvělý lékař, kterého bych neměnil. Ochotný, vstřícný, chápavý a hlavně snaží se pacienta co nejúčinněji vyléčit. Není takový, že se snaží z každého problému otřepat a posílá vás někde jinde, ať řeší problém někdo jiný (předtím jsem takového doktora měl). Sestra sympatická a rovněž ochotná pomoct. Komunikace s nimi je na výbornou. Můžu jen tuto ordinaci doporučit.

• Medic Area s.r.o., PL pro dospělé Jiný  •

Já si na pana doktora nemohu stěžovat. Snaží se vše řešit! Je milý, hodný a vstřícný. Oceňuji, že nikdy nečekám hodiny v čekárně. Sestra je taky fajn. Za sebe mohu jen doporučit!

Já jsem naprosto spokojen s panem doktorem, taky mi hodně pomohl... A to že přijde později do ordinace, jak tady někteří píší... Je to přece pan doktor, tak si to lidi uvědomte!!! A sestra je super, dneska si nikdo neumí vážit dobrých lidí!!!

• je velmi dobrý a hodný lékař moc mi pomohl

• Koláček marmeládový :-)

• Velmi vstřícný pan doktor,ochotný a příjemný.Můžu jen doporučit!

• Maximalni spokojenost. Nechapu pacienty, kteri oznaci dr. drozda za neochotneho... To jako ze neni ochoten vypsat simulantum nemocenskou?