MUDr. Otakar Dostalík

Pediatr Více

Krupka 1 adresa

Ord.prakt. lékaře pro děti a dorost

Růžová 164, Krupka 41743

• Nejlepší pan doktor v Krupce je milej...

• S Panem Doktorem Dostalíkem jsem velmi spokojena chodím k němu asi 5let. A nemohu si stěžovat :)

Pana doktora doporučuji. Sice je to pan doktor v letech,ale o to více zkušeností má! Mě samotnou provedl od miminka do dospělosti a tři roky byla u něho moje dcerka. Dítě vždy řádně prohlédne a těší se, jak které povyrostlo. Nyní jsme se přestěhovali na jih republiky, takže dojíždění za ním je již nemožné. Pan doktor navždy zůstane v mém srdíčku, neb mě provázel celým životem a skoro se dá říct, že patří do rodiny :-D kéž by se takových Dostalíků vyskytovalo po světě mnohem víc!!!

• A

Nejlepší

Vřele doporučuji.Jitka V.

• G

Máme čtyři děti, z Krupky jsme se odstěhovali před cca.5 lety,ale děti vozíme stále k panu doktorovi Dostalíkovi i když to máme z ruky.Děti ho mají strašně rádi, a nikdy nám špatně neporadil.

vůbec se mi nelíbí hodnocení špatný pediatr po zprávě jedné osoby, která napíše "nedoporučuju". Já naopak doporučuji.Ze svého okolí neznám nikoho, kdo by byl nespokojený
    s lékařem nebo se sestrou.