Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíZkušenosti
K paní doktorce jsem chodila já... když jsem se narodila zachránila mi život.Teď k ní chodí i dcerka... Paní doktorku bych nevyměnila.. v čekárně není narváno jako vedle u p.Doktorky.. vždy když tam příjdu vždy jdu hned na řadu. Píchání uší u dcerky proběhlo velice rychle a pečlivě! Paní doktorka je velmi milá ochotná a laskavá, vše ráda vysvětlí a poradí. 100% DOPORUČUJI!!!!!!! i když vlastně ne,pak by byla narvaná čekárna :-D :-D
kajapa
S paní doktorkou jsem rozhodně spokojena,vždy nám určila správnou diagnózu a k tomu odpovídající léčbu.Pokaždé je velmi vstřícná,snaží se poradit a nemám u ní pocit,že jí obtěžuji.Na všechny mé dotazy mi ochotně odpovídá a k mým dětem je vždycky milá.Rozhodně bych neměnila!!!A ještě bych chtěla podotknout-nestalo se mi,že bychom byli dlouho v čekárně,většinou jdeme hned na řadu.Rozhodně doporučuji!!!
maky
Pani doktorku mohu jen a jen doporučit. Pro své děti, bych jiného lékaře rozhodné nehledala. Je velice ochotná a vždy od ní odcházíme s dobrým pocitem.
Paní doktorku mohu všem vřele doporučit, je velice ochotná, vše vysvětlí a rozhodně nic nepodceňuje. Díky její péči se vyřešil nejeden problém mých dětí a já jsem za to vděčná. Také čekací doby v čekárně jsou velice krátké a pracovní doba vyhovující. Mohu jen doporučit.
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.