MUDr. Oldřich Končák

Zubař · Více

Privátní stomatolog

č.d. 133, Zlín 76314

• Vynikající stomatolog, citlivý, zákroky nebolestivé, vše dobře vysvětlí a navrhne varianty, nejhorší z celé návštěvy je strašné nahlas pustěné rádio v čekárně. Lékaře všem doporučuji, neměnila bych.

• K panu doktorovi jsem chodila jako dítě, mám špatné vzpomínky a zákroky byly opravdu hodně bolestivé. Neporadí vám ani vás neupozorní na zubní kámen, či jiné problémy.
    Stížnosti na bolest neustále ignoruje a není vám ochotný zub umrtvit! Vypadli mi 2 jeho plomby do dvou týdnů od nasazení.

• Výborný stomatolog, chodíme k němu celá rodina už léta a vždy jsme byli spokojeni, i když trhal :-) Oceňujeme hlavně jeho vstřícnost a snahu vše vysvětlit, nabídnout alternativy. Netlačí nás do rozhodnutí o věcech, kterým nerozumíme, ale zatáhne nás aspoň do svojí úvahy, jak na to. A dbá na prevenci, což dnes taky každý zubař nedělá. Naprostá spokojenost. MP.

• Vynikající odborník a zkušený lékař, má lidský a příjemný přístup, vše mi vždy srozumitelně a trpělivě vysvětlil a navrhoval různé možnosti, vždy mi pomohl, na rozdíl od jiných zubních lékařů, u kterých jsem byla, není u něj výše příplatků tak vysoká. Všem doporučuji.

Skvělý!!!

• Dokonale profesionální přístup, příjemný milý člověk. velmi doporučuji

• B

nedoporučuji, bolí vás zub? jdete na návštěvu k panu doktorovi ráno? řekne vám,že vám nic neni, případně trošku poléčí, aby se neřeklo. Ale po příchodu k jinému lékaři se léčíte třičtvrtě roku a docházíte co 14 dní, aby spravil to co pan doktor opomenul,nebo zanedbal.

• D

Vynikající lékař, odborník, citlivý přístup k pacientovi. Vysvětlí problém. Všem doporucuji a neměnila bych.

• H

velmi ohleduplný, vše vysvětlí, sdělí alternativy