Chtěla bych touto cestou poděkovat paní doktorce za vynikající péči. Citlivost a vstřícnost sestřičky je také nejvyš…ší úrovně. Za pomoc, které se mně tento týden dostalo, si velice vážím jako i toho, že patřím k pacientům této odborné ordinace.
Byla jsem u paní doktorky minulý týden-nový poukaz na brýle.Sestřička vyšetřila co měla, byla příjemná.Paní doktorka… udělala zbytek vyšetření, doporučila kontrolu za rok a opět mohu mluvit jenom v superlativech.Zaregistrovala jsem, že některým pacientům vadí, že chodí dobře upravená.No a co? To je v naprostém pořádku, zavání to trošku "češstvím", kdy bylo vhodné chodit jenom v šedi.K smíchu!!!!!
Chtěla bych napsat že mudr. Fiedlerová a její sestra jsou velmi ochotné a hlavně Vás při jakémkoliv problémů okamži…tě vyšetří. V Praze manžel i přes doporučení diabetologie lékaře čekal cca 5 měsíců na ošetření a tady v Milevsku jste ošetřeni okamžitě, proto jsem se zaregistrovala i já a jsem velmi spokojená . Mohu jen vřele doporučit za kvalitní ošetření a přístup této ordinace. Darja Tůmová