Pan doktor je skvělý, sestřička moc milá, jen ta čekací doba je šílená, přestože jste objednaní. Nikdy to u mě nešlo… pod 45 min, rekord jsou 2h, ale to je asi plošný problém u specialistů.
Pan MUDr.Poc je lékař s velkým L. Profik na slovo vzatý,umí u něj se pacienti cítí dobře.Měla jsem s ním tu zkušenos…t,že jsem si vážila každého jeho slova .Letos mi operoval obě oči i když každé mělo jinou bolest a nebylo to u mě tak jednoduché zvládl to svým charismem,poctivosti najít k člověku cestu,při operaci hovoří postup bolesti co přijde a to člověku hodně pomáhá,aby i jemu pomáhal se chovat tak jak on v danou chvíli potřebuje. Jsem ráda,že jsem na takového lékaře přišla a doporučuji kdo má co s očima navštivte jeho ordinaci a přejte si,aby vás přijali,neboť je maximálně plný pacientů.
Děkuji ještě jednou touto cestou panu doktorovi i jeho sehranému týmu a perfektní organizační struktuře.
Kéž by ho chuť neopustila,být přívětivý a přátelský ke každému zoufalému člověku co se mu horší zrak. Díky díky!!!!!
pacientka Schmidová
k panu Valentovi jsem se objednal s přítelkyní, jelikož naše oční p. doktorka nebyla schopná vyhovět n…ašim problémům. Ve zkratce řeknu to, že jakmile jsme se posadili do čekárny, tak přístup sestřičky p. Valenty byl úžasný, příjemný, ochotný a velice milý. Po samotném vyšetření panem doktorem, který se vás na vše potřebné a vaše problémy podrobně zeptá, jsme došli tam, kam jsme dojít chtěli a problémy vyřešili. Pana doktora, spolu se sestřičkou všem maximálně doporučuji a mockrát děkuji za skvělou péči.
PS: U p. doktora jsme si nechali založit kartu a měnit rozhodně nebudeme.
S paní doktorkou jsem velmi spokojený. Zavčasu mne podchytila s léčbou zeleného zákalu, a to i přesto, že mi ho v so…kolovské nemocnici na zátěžových testech neprokázali. Je pečlivá, svědomitá. Takže tuto lékařku doporučuji:-) Tomáš Horáček, Chodov u K. Varů.