• Zubní lékařství

• Vyšetření rtg

Noor Kharboutli
Noor Kharboutli

Masarykovo náměstí 82/1, Rokycany 337 01

Byla jsem na vrtání kazu a musím říct, že zákrok byl naprosto bezbolestný. Pan doktor byl celý čas milý, vše mi vysvětlil a komunikace byla velmi příjemná. Určitě doporučuji, skvělý přístup a profesionální práce.

• I

Bohužel to nebyl můj lékař, ale přijal to do 5 minut, udělal svou práci s korunkou

• Noor Kharboutli zubní korunky  •

• A

Velmi osobní a laskavý přístup. Odborný posudek srozumitelně vysvětlí. Nezanedbá počínající obtíže, odhalí včas a vyřeší s citem, s ohledem na pacientův komfort, ale důsledně.

• Noor Kharboutli diagnostické vyšetření  •

Pan doktor je příjemný, ochotný, šetrný a má pěkný přístup k dětem. Chodíme celá rodina a nevadí nám dojet si větší vzdálenost. Pochvala je i pro přístup a chování sestřičky. Oběma děkujeme za jejich péči.

• Noor Kharboutli preventivní prohlídky  •

• Č

Pan doktor je velmi milý a hodný na děti...a ochotny . Je to velmi dobrý zubař.

• Noor Kharboutli preventivní prohlídky  •

• Z

Chodíme k panu Dr. celá rodina, perfektní a profesionální práce, milé jednání, co víc si přát. Kéž by všichni lékaři byli stejní.

• T

Pana doktora mohu jen doporučit. Chorobně jsem se bála zubaře. Po zkušenosti s jeho ošetřením a skvělým přístupem jsem klidná. Je velice precizní, mily, vstřícný, empaticky. Jedna z nejlepších návštěv lékaře, které jsem podstoupila.

• V

Nezbývá mi než souhlasit s předchozími pochvalnými názory … :-)
    Dnes po noční bolesti proběhlo ošetření u pana doktora Kharboutliho naprosto bez bolesti - ani o vpichu předchozí injekce bych snad nevěděl, kdybych ji předtím neviděl. Je to prostě člověk na svém místě, kterému samozřejmě zdatně sekunduje i sestřička - i já jsem v čekárně slyšel, jak vše vysvětlují dětskému pacientovi, který byl na řadě přede mnou, takže vše proběhlo bez jakéhokoliv náznaku pláče.
    Prostě - zažil už jsem pár zubařů, ale pouze v čekárně před jeho ordinací bych snad dokázal před ošetřením i usnout … :-D

• Noor Kharboutli ošetření zubního kazu  •

• Nejlepší pan zubař a sestřička co jsem poznala.Nemohu si stěžovat,pomohl mi moc a jsem ráda, že jsem našla tak skvělého pana zubaře.Chová se slušně. Není arogantní a je klidný,vtipný,hodný,šikovný a opatrný a pokaždé se zeptá jestli je všechno v pořádku no stoprocentní spokojenost.A sestřička je taky sluníčko..

• Noor Kharboutli Jiný  •

Takhle si predstavuji spickove sluzby s osobnim lidskym pristupem. Pan doktor vas privita s usmevem a pred kazdym zakrokem vse vysvetli. Konecne se nemusim bat chodit k zubari :-)

• Noor Kharboutli zubní korunky  •