Jabloňová 8/2992, Praha 10600
Pani doktorka je nejen vynikajici doktorka ale i vyborna psycholozka pozna kde je problem, dokaze veci jasne vysvetlit a je velice pecliva,nepoznala jsem lepsiho lekare, ja vrele doporucuji.Na pani doktorce je videt ze ji prace moc bavi , coz je velice dulezite.Hoskova Radka
Jj, paní ráda háže diagnózy od boku. Mě po rentgenu žaludku sdělila, že mám přetočený obratel, a že se diví, že ještě vůbec chodím a že až se to ještě zhorší, tak ochrnu. Jelikož chodím pravidelně na ortopedii, tak jsem jí nebrala moc vážně, ale pro jistotu jsem se při další ortop. návštěvě zeptala - a bylo mi potvrzeno, ze je to "blábol". Známá s ní též nebyla spokojená.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Doktorka Hradecká je svérázná,
nicméně lékaře poznáš až když ti něco je.
Dodnes děkuji Mudr. Hradecké, že při rutinním vyšetření na zánět močového měchýře našla na běžném sonu něco s čím jsem sice nepřišla, ale co předtím neviděli opakovaně několik let ani angiolog ani gynekolog. Smekám klobouk neb její diagnozu potvrdilo až CT.
Kéž by tak pracovali všichni doktoři a jen se nedívali na pacienty zúženým kukátkem oboru, který vystudovali...
m.mráziková
Paní doktorka Hradecká na mě zapůsobila veskrze kladným dojmem. Více než rázná mi příjde spíš svérázná a tudíž originální a zábavná. Ještě teď se bavím jejími bonmoty:)
A co víc, po dvou letech tápání mi konečně někdo stanovil diagnózu, takže se konečně můžu začít léčit a snad i uzdravit.Touto cestou děkuji.• • •
B
BERAN
Paní doktorka Hradecká je sice rázná, ale člověk se alespoň nenudí a strach ho hned přejde. Pokud tedy nějaký má. Ja byl u paní doktorky několikrát a vždy jsem odcházel spokojený.