MUDr. Monika Bublíková

Zubař Více

Praktická zubní lékařka

Lékařský dům Kotěrova 5529, Zlín 76001

• G

Paní zubařka je prostě poklad. Dřív jsem měla psycho ze zubaře. Dlouho před návštěvou jsem měla zažívací a jiné problémy. No děs. Ale teď jak navštěvuji paní doktorku Bublíkovou, se na návštěvu i těším.je hodná,milá. Vždy ještě před tím než začne v puse něco dělat mi řekne co bere do ruky, co to bude dělat atd. Je strašně opatrná, něžná a celou dobu při výkonu mě vysvětluje a mluví na mě. Prostě pohodička. Ani injekce nebolí. Nikdy ji tam nevrazí jako do vola ale krásně s citem pomaličku.
    Chodí k ní moje celá rodina i malé děti. Celou dobu se snaží mluvit, tichým klidným hlasem, je trpělivá. Pohladí po vláskách atd.
    Nyní jsem se s rodinou odstěhovala na druhý konec republiky a stále dojíždím k paní doktorce. Jestli nebudu muset nutně paní doktorku vyměnit tak to nikdy neudělám.
    Gabriela Ostrožíková

Paní doktorka je prostě skvělá...její přístup,komunikace s pacientem a perfektní péče o chrup..nebolelo ani trhání a osmička byla během 5 minut venku...:-)

• Paní doktorku navštěvuje celá moje rodina a jsme opravdu moc spokojeni. Už nevím co je to mít strach ze zubaře.

• K paní zubařce chodím už téměř deset let a jsem pořád maximálně spokojená! Se zuby nemám žádné potíže jen díky její precizní práci, nemusím se ničeho bát, vždy vše, co bude dělat řekne a vysvětlí, každý problém řeší.

• Dobrý den

paní doktorka je super. Věci rozumí a odvádí velmi dobrou práci. Nepochopím
    toho MOULU, kterému našla oněh šest kazů a on si na ni stěžuje. Ať se i s bratrem
    vrátí k těm zubařům, co mu (jim) žádný kaz nenašli.
    Děkuji.
    Petr

• Pečlívá a milá doktorka, jen sestra by mohla být ochotnější a milejší. Mínus je dlouhé čekání, jinak doporučuji.

• Velmi dobrý přístup ke klientovi, na velmi kvalitní profesionální úrovni,pěčlivá. Rovněž pracoviště je technicky dobře vybaveno. Doporučuji jiným lidem.

• Paní doktorka je nejlepší zubní lékařka co znám a mohu jen doporučit. Svým lidským i odborným přístupem profesionála odbourá pacientovy strach i pochyby.Doporučuji.

Romana Machalová

• Maximální spokojenost, lidský přístup a ochota. Velmi profesionální. Sestra byla taky v pohodě. Mohu pouze doporučit.

• Zuby jako v peřince... :o)