Zobrazit ostatní profily zubařů v okolíZkušenosti
Názory pacientů
G. Ostrožíková
Paní zubařka je prostě poklad. Dřív jsem měla psycho ze zubaře. Dlouho před návštěvou jsem měla zažívací a jiné problémy. No děs. Ale teď jak navštěvuji paní doktorku Bublíkovou, se na návštěvu i těším.je hodná,milá. Vždy ještě před tím než začne v puse něco dělat mi řekne co bere do ruky, co to bude dělat atd. Je strašně opatrná, něžná a celou dobu při výkonu mě vysvětluje a mluví na mě. Prostě pohodička. Ani injekce nebolí. Nikdy ji tam nevrazí jako do vola ale krásně s citem pomaličku.
Chodí k ní moje celá rodina i malé děti. Celou dobu se snaží mluvit, tichým klidným hlasem, je trpělivá. Pohladí po vláskách atd.
Nyní jsem se s rodinou odstěhovala na druhý konec republiky a stále dojíždím k paní doktorce. Jestli nebudu muset nutně paní doktorku vyměnit tak to nikdy neudělám.
Gabriela Ostrožíková
Monika.Slovakova
Paní doktorka je prostě skvělá...její přístup,komunikace s pacientem a perfektní péče o chrup..nebolelo ani trhání a osmička byla během 5 minut venku...:-)
~
Paní doktorku navštěvuje celá moje rodina a jsme opravdu moc spokojeni. Už nevím co je to mít strach ze zubaře.
K paní zubařce chodím už téměř deset let a jsem pořád maximálně spokojená! Se zuby nemám žádné potíže jen díky její precizní práci, nemusím se ničeho bát, vždy vše, co bude dělat řekne a vysvětlí, každý problém řeší.
Dobrý den
paní doktorka je super. Věci rozumí a odvádí velmi dobrou práci. Nepochopím
toho MOULU, kterému našla oněh šest kazů a on si na ni stěžuje. Ať se i s bratrem
vrátí k těm zubařům, co mu (jim) žádný kaz nenašli.
Děkuji.
Petr
~
Pečlívá a milá doktorka, jen sestra by mohla být ochotnější a milejší. Mínus je dlouhé čekání, jinak doporučuji.
~
Velmi dobrý přístup ke klientovi, na velmi kvalitní profesionální úrovni,pěčlivá. Rovněž pracoviště je technicky dobře vybaveno. Doporučuji jiným lidem.
~
Paní doktorka je nejlepší zubní lékařka co znám a mohu jen doporučit. Svým lidským i odborným přístupem profesionála odbourá pacientovy strach i pochyby.Doporučuji.
Romana Machalová
~
Maximální spokojenost, lidský přístup a ochota. Velmi profesionální. Sestra byla taky v pohodě. Mohu pouze doporučit.
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.