tř. Tomáše Bati 5135, Zlín 76001
Karolína
Paní doktorka je velmi náladová, často take neempaticka, ale co je úplně nejhorší je sestra. Jen když tam voláte, tak velmi rychle nabudete dojmu, že obtezujete a to, jak má plné zuby své práce z ní jen čiší, pokud ji ovšem nezastihnete ve výjimečné dobré náladě, což se tedy často nepodaří. Je velmi nepříjemná a arogantní. Myslím, že by si měla jít zkusit práci sestry do nemocnice, velmi rychle by zjistila jak se má dobře v ambulanci. V žádném případě nedoporučuji.
• Praktický lékař pro dospělé • Jiný •
Jiřina Turečková
K paní doktorce chodíme celá rodina. Jsme spokeni jak s přístupem k pacientovi, tak s odbornou stránkou diagnostiky a léčby. Můžu jen doporučit.
Paní doktorku navštěvujem s manželem od jejiho nástupu.Souhlasím s krytykou.Ještě bych přidala její nepředvidatelnou náladovost
Paní doktorku mohu doporučit. Vždy je ochotná a vstřícná. Pokud je větší problém, pošle na odborné vyšetření. Před návštěvou se objednám telefonicky a nemusím čekat dlouho. Jsem s ní spokojená.
```• • •
permoník
Výhodou je,že když vám opravdu něco je,tak vás pošle radši za specialistou.Nevýhodou je delší čekací doba.Strašně ráda si povídá s důchodci.Při vyšetřování pacienta někdy pojídá jogurty.
- Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Zlíně
- Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Zlíně