Zobrazit ostatní profily zubařů v okolíZkušenosti
Názory pacientů
Miroslava
Dělala mi plno kazů, ty dělá myslím velmi dobře. Také mi vadí velice dlouhé čekání. Jednou jsem tam čekala přes 3 hodiny a pak mě stejně jen přeobjednala.
J.Š. a M.Š.
Chodíme k paní doktorce s manželem už nějaký ten rok a musim říct že jsem ráda že máme takovou lékařku. Je pečlivá,důsledná a lidská.Vždy máte pocit že jí zajímáte.Musím zmínit i sestřičky,jsou moc příjemné,což se o většině sester říci nedá.Děkujeme
~
Doporučuji všem potapěčům a nejen jim. Práci paní doktorka zvládá na jedničku a její plomby vydrží snad vše!!! - testováné hluboko pod hranicí -60m!!!
~
Je u ní celá naše rodina, všechny si pamatuje, je velice citlivá a nesnaží se z nikoho ždímat peníze. Teď jsem k ní zaregistrovala i svého ročního synka. Vyšetřila ho tak úžasně, že se na ní za to ještě smál. Opravdu perfektní.
J.L.
Velice profesionální přístup k pacientům. Žádné zákroky na víc pro finanční zisk a opravdu dopodrobna konzultace o každém zákroku. Opravdu vřele doporučuji.
PN
Paní doktorka Zindrová je velmi milá,šikovná a profesionální.Chodím k ní již řadu let i s celou svojí rodinou.Mohu jen doporučit.
jajinka
Paní doktorka je opravdová profesionálka,vždy mi pomůže a poradí. Hodně mi pomohla s moudráky,které mě opravdu pozlobily.
Z. Ďurkovská
Paní doktorka Zindrová je výborná profesionálka s velmi laskavým přístupem jak k dětem tak k dospělým. Návštěva u ní je vždy beze strachu a stresu.
Je super
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.