Zobrazit ostatní profily zubařů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zobrazit ostatní profily zubařů v okolíZkušenosti
Nataša Pommerová
Na p.doktora a jeho tym nedam dopustit ! Jsou nejlepsi.Prace,pristup a vse co k tomu patri.Jsem moc spokojena plno let s lecbou a osetrenim.Vzdy odchazim spokojena.
Rodina
Chodila jsem tam od dětství, byl to rodinný zubař. Otci údajně našel kaz, jemu se to ale nezdálo a šel jinam. Jiný zubař žádný kaz nenašel. Býval skvělý, ale poslední dobou se spíše orientuje na výdělek. Jinak moc šikovný, to zase ano. Ale vzhledem k jeho přístupu jsem odešla.
Olesja
JE NEJLEPŠI!!!!!!!!!!!!!!!!!!Velmi mila komunikace a profesionalni pristup.Vstřicny personal a zlate ruce pana doktora.Perfektni praci,jsem spokojena.Doporučuji.Olesja Kuzdralova
frmoud
Jako muzikant, hrající na žesťový nástroj, jsem vděčný panu doktorovi Musilovy za velmi dobře opravené a zhotovené náhradní zuby na kterých se mi hraje lepší než na moje původní –vlastní. Ošetření, které poskytuje on a jeho příjemný personál nemá chybu. Vřele doporučuji.
František Moudrý
Skalovi
Skvělý odborník,příjemný personál i prostředí a zacházení.Prostě 1*****
Karel H.
marně budete hledat lepšího profesionála! jeho práce i přístup je víc!!! než 100%ní, a to platí i pro jeho pomocný personál. poměrně záhy a často mi po zákroku jiných zubařů vypadla nějaká ta plomba. známá mi doporučila tohoto lékaře, že je fakt dobrej a i když to k němu mám z jindř. hradce tam a zpět 100km, byl to ten nejlepší typ!
před více než 12ti lety mi postupně spravil všechny zuby a zachránil zub, který dva jiný zubaři odepsali a chtěli vytrhnout s tím, že se určitě zachránit nedá. dodnes o zubech nevím a udělal to tak kvalitně, že jsem od té doby nemusel zubaře vyhledat, i když vím, že by se mělo chodit na kontroly každých půl roku. navíc od první návštěvy tohoto zubaře už nemám obavy z bolesti, protože on opravdu ví jak na to, aby návštěva jeho ordinace byla příjemným zážitkem. jednoznačně doporučuji.
Zubař určitě výtečný, ale v poslední době nemá na nic pořádného čas, protože dělá za dva - i za lékařku, kterou měl ve vedlejší ordinaci a ta je na mateřské. V minulém roce nás vůbec neobjednal na preventivní prohlídku, bere jen VIP, nebo akutní případy. Když mě bolel zub, tak mě velmi rychle ošetřil a doporučil mi pouze výměnu velkých blomb, a to nejdražším možným způsobem (laserové keramické náhrady), i když vidím sama, že mám na zubech dost dalších, ale drobných vad,kazů, zubní kámen a podobně. K čemu je dobrý zubař, když Vám zuby neošetří. Takže odcházím a nedoporučuji (stejně nebere).
mam dva zubni implantaty již několik let od Mirka Musila a se službama jsem maximalně spokojen. Odvede vždy perfektni práci a ma lidsky přístup k pacientům.
Je prostě nejlepší.
Pan doktor je velmi precizní a důkladný, po cca 10 letech jeho péče mám zuby v perfektním stavu.
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Českých Budějovicích
Zubaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Českých Budějovicích