Praktický lékař pro dospělé

Sadová 2526, Zlín 76001

• V

Mám opravdu velký strach z návštěvy lékařů, ale od pana doktora Kubáčka vždy odcházím s dobrým pocitem a náladou. Je vstřícný, lidský a velmi poctivý, vždy poradí a nabídne různé možnosti léčby, komunikace na jedničku! Sestřička je zlatá.

• Praktický lékař pro dospělé  •

• A

Výborný, svědomitý a lidský přístup, co se hned nevidí. Chodí k němu 5 členů naší rodiny a maximální spokojenost. Jen roky mu (stejně jako nám) přibývají a trochu se bojím, kdo ho jednou, až půjde do důchodu, vystřídá.

• D

Vyborny lekar a velmi mila sestricka!!!!!Chvilku si vzdy pockam,ale kdyz se dostanu na radu,je mi venovana 100% pece!!!!Nic nepodcenuje a vzdy dobre poradi!

• S

Pod všechnu chválu, která tady zazněla, se podepisuji. Lidský, empatický, pečlivý a trpělivý. Vyslechne, vysvětlí a pomůže.

• Dokaze temer nemozne.V dnesni dobe je takovych lekaru opravdu jako safranu.dekuji s rodinou DOPORUCUJI

• vynikající, ochotný, empatický.

• Výborný lékař.

• Nejlepší praktický lékař.

• Přemýšlivý, lidský, opatrný, pečlivý, vysvětlí a věnuje čas diskusi s pacientem.

• Vynikající lékař.