MUDr. Milena Bezecná

Zubař · Více

Ostrava 1 adresa

Praktický lékař stomatolog s laborat.

Poštovní 2, Ostrava 70200

• Jsem s paní zubařkou velmi spokojen.Jsem velmi spokojen i pracovnicemi z laboratoře
    kteří pro paní doktorku zajišťují servis.S jednou věcí kterou bych asi řešil trochu jinak,je období dovolené.V sobotu 23.7 2011 mi praskla zubní náhrada,ale oznámení na dveřích ordinace o dovolené od 18.7 do 9.8 2011 mě zaskočila.Oznámení o zastupujících zubních lékařích tam sice bylo,ale ten mi tento problém nemůže vyřešit.Vydal jsem se tedy přímo do laboratoře,že mi pomohou,neboť oni mi náhradu dělali ale ani tam nikdo...

• Jsem velmi spokojen. Potvrzuji, co je tady uvedeno. Paní doktorka je skromná, pracovitá, milá, člověk na svém místě. Děkuji.

• Je to moje nejlepší zubářka,kterou jsem kdy měla.Je milá,usměvavá a velice kvalifikovaná. Nikdy bych jí neměnila.Chodíme k ní celá rodina a jsem moc spokojení s její práci.

• Jsme moc spokojení...tady se zuby netrhají,ale léčí!

• nejlepší zubař, kterého jsem požnal za svůj 50-letý život. Vždy příjemná, práce profesionální a bezbolestná

chrápek libor

• Velmi kvalifikovaný odborný lékař stomatolog.Profesionální přístup k pacientovi, velmi vstřícný. Vnáší pohodu do práce s pacientem. Jsem dlouhodobý spokojený pacient, neměním,ikdyž k ošetření dojíždím z Nového Jičína. RV.

• Velmi dobrý odborník,lidský přístup, příjemné vystupování

• velmi doporučuji

Moje babička je nejlepší ze všech zubařek na světě. Mám ji moc ráda a za nic na světě bych ji nevyměnila. Ani injekce od ní nebolí a na zubařské křeslo chodím ráda. Je velmi hodná, pracovitá a usměvavá. Neublíží ani mouše. Mám tě ráda babičko. Maruška

• B

Doporučuji všem maminkám s malými dětmi které jdou k zubaři poprvé. Jako dítě jsem se zubaře bála a měla jsem strach z reakce mých dětí.Milý přístup paní doktorky která si při vyšetření se zoubky povídala byl nezapomenutelný.Od té doby chodíme k paní doktorce celá rodina a jsme všichni s její práci spokojení.