MgA. Martin Heřman Frys, DiS., psychoterapeut Praha

MgA. Martin Heřman Frys, DiS.

Uložit

přijímá nové pacienty

Psychoterapeut, Psycholog Více

Uložit

16 objednaných návštěv během 30 dní
Odhadovaná doba odpovědi:

Bělohorská 1654/108, Praha
na tělo zaměřená terapie PBSP

Bezpečnostní opatření v této ordinaci

Zobrazit

Pacienti se zdravotním pojištěním

Přijímám: dospělí
Hotovost, Bankovní převod

Individuální sezení • Od 1 000 Kč

O mně

SMLOUVA S POJIŠŤOVNAMI (111 VZP + 205 ČPZP + 211 ZPMV ČR + 209 ZP Škoda)

Jsem psychoterapeut pracující metodou Pesso Boyden psychomotor...

Léčené nemoci

• Psychosomatické obtíže
  • Závislost, emoční, vztahová nebo na látkách (alkohol, hra)
  • Trauma (ranné, vývojové, akutní)
Zobrazit všechny léčené nemoci

Bělohorská 1654/108, Praha

Od 1 000 Kč

na tělo zaměřená terapie PBSP

Umístění: na tělo zaměřená terapie PBSP Individuální sezení

Byla jsem moc spokojená, již po první návštěvě jsem odcházela s pocitem, že se dá na všem pracovat. A skvělý pocit, moci se svěřit s problémy, které člověka již delší dobu trápí a neví sám, jak z nich ven.. Moc děkuji..těším se na další návštěvu

G
Umístění: na tělo zaměřená terapie PBSP Individuální sezení

Skvělý terapeut s empatickým přístupem. Dokáže pomoci dívat se na věci novým způsobem a řešit traumata z minulosti.

Umístění: na tělo zaměřená terapie PBSP Jiný

S terapeutem jsem byla nadmíru spokojená. Martin je ve své práci nesmírně empatický, snaží se vytvářet příjemnou atmosféru, klienta do ničeho nenutí, a naopak dává člověku prostor, který daný jedinec v tu chvíli potřebuje. Neodsuzuje, snaží se klienta maximálně pochopit a je znát, že ho tato práce baví a chce doopravdy pomoct. Líbí se mi jeho přístup, otevřenost a smysl pro humor. Za několik měsíců jsem se díky němu posunula neskutečně daleko, rozhovory s ním mě opravdu bavily a zároveň mi pomohly. Nejdříve jsem k němu přišla kvůli panickým atakám, ale v průběhu terapie jsme probírali rozmanitá témata, která souvisela s mým psychickým zdravím. Jsem moc vděčná, že jsem docházela právě k němu. Vždy mi vyšel vstříc a komunikace s ním byla perfektní. Jsem ráda, že jsem v uplynulém (náročném) roce měla takovou oporu. Martin mi jako terapeut neskutečně sedl a mohu jeho terapeutickou praxi jen a jen doporučit.

Umístění: na tělo zaměřená terapie PBSP Individuální sezení

Empatický přístup terapeuta s cílem najít příčiny problémů mi velmi pomohl. Přestože jsme se viděli poprvé jsem se nebála být otevřená.

Umístění: na tělo zaměřená terapie PBSP Individuální sezení

Jsem naprosto spokojena s přístupem pana Fryse a vřele doporučuji všem,kteří tapaji kudy kam ve svém zivote

Umístění: na tělo zaměřená terapie PBSP

Pana Fryse jsem oslovil s prosbou o pomoc při osobnostním růstu. Samozřejmě jsme probírali i dětství, rodinu, vztahy, práci a na spostu věcí mi pomohl se podívat z jiné perspektivy, kterou jsem sám už nedokázal vidět. S oblibou říkám, že než jsem potkal pana Fryse, byl jsem "hodný chlapec" - po terapii s ním se už nebojím postavit se za své názory, pocity, svoji osobnost, říct ne a nevyhovět. Klidná síla, zpomalení a prožití okamžiku při terapiích s ním mi velmi vyhovovaly. Děkuji :)

Umístění: na tělo zaměřená terapie PBSP Individuální sezení

Opravdu nerad pisu negativni hodnoceni, ale i to je nekdy potreba.
Martin je jistě milý člověk.. Nicmene ..já jsem měl s Martinem konzultaci dvakrát, nejdříve po skypu, protože tehdy to kvuli stávající situaci nebylo možné osobně. To jsem mu popsal své potíže. Domluvili jsme se pote na osobním setkaní,a konktrétně na peso boyden terapii. Vše jsem si o tom přečetl dopředu a tudíž jsem už celkem dost věděl, takže jsem myslel, že pri osobním setkaní budeje tuto terapii praktikovat. Nicmene Martin mi celou dobu vysvetloval, o čem to je, i když jsem to vědel, takže uplne zbytecne. Rikal jsem mu, že bych chtěl neco delat, ale mi on trval na svem a naznačil mi, ze jsem netrpelivy. Byl jsem tedy dost zklamany. Strucne: on mluvil, ja ale platil...mluvit by mel ale hlavne pacient..když jsem rekl, ze mam silne uzkosti, tak mi doporucil spychiatra a brat prasky. To jsem presne nechtel, protoze verim, ze dokud normalne funguju, tak to neni nutne. kdybych chtel, brat brat prasky, tak jdu rovnou za psychiatrem a ne za terapeutem. To je jen moje zkusenost, nechci nikoho odradit.

Umístění: na tělo zaměřená terapie PBSP

Martin Frys úžasný člověk , klidný , vyrovnaný , empatický , vše krásně popíše, vysvětlí, navede, pomůže a to s naprostým nadhledem.

Umístění: na tělo zaměřená terapie PBSP

Doporučuji každému, kdo se trápí a neví jak vystoupit ze začarovaných kruhů. Díky Martinovi teď žiji v klidu a bez zbytečných trápení.

MgA. Martin Heřman Frys, DiS.

Děkuji, za kladné hodnocení :-) ať se daří.

Umístění: Terapie a poradenství První sezení - Praha

Oceňuji profesionalitu, otevřenost, ohleduplnost. Prostě lidskost a člověčenství v nejryzejším smyslu tohoto slova. Rovněž vysokou erudovanost. Odbornost. Osobní nasazení. Velmi si toho vážím a děkuji.

O mně

SMLOUVA S POJIŠŤOVNAMI (111 VZP + 205 ČPZP + 211 ZPMV ČR + 209 ZP Škoda)

Jsem psychoterapeut pracující metodou Pesso Boyden psychomotor...

Léčené nemoci

• Psychosomatické obtíže
  • Závislost, emoční, vztahová nebo na látkách (alkohol, hra)
  • Trauma (ranné, vývojové, akutní)
Zobrazit všechny léčené nemoci

• psychoterapie

Stáže

• CPPT o.p.s Ambulance pro nelátkové závislosti Plzeň
  • 2016 - Sananim z.ú. Doléčovací centrum
  • 2011-2016 DPS Ondřejov s.r.o. - psychoterapeut na oddělení závislostí (alkohol, léky, gambling)
Zobrazit více

Certifikáty