MUDr. Martina Tomanová

Ord. praktického lékaře stomatologa

Hany Kvapilové 1/439, Ústí nad Labem 40001

4 názory

• N

U paní doktorky jsem cca. 1rok. Během této doby jsem zjistil, že absolutně nedodržuje pracovní dobu, chodí pozdě!!! Po příchodu do ordinace, který je opožděn cca o1-2h o proti deklarované praconí době , kterou uvadí od 8h řeší své soukromé věci se setřičkami a pacienti čekají. Dále jsem byl rozčarován z toho, že v době lékařského zákroku dovolí své dceři přístup do ordinace i ze svím zvířecím mazlíčkem. Její práce neodpovídá cenám, které si účtuje.
    Co nejrychleji od ní pryč.

• Paní doktorka je nespolehlivá, její odvedená práce neodpovídá cenám, které si účtuje. Spoléhá na to, že je nedostatek zubařů. rozhodně nedoporučuji. V ordinaci řeší privátní věci, místo aby se věnovala pacientům.

Jsem velmi spokojen s paní doktorkou Tomanovou. Umí perfektně obor a navíc má vzádnou schopnost empatie s pacientem. Potkal jsem řadu stomatologů, ale ona rozhodně patří mezi nejlepší.A to jsem byl opakovaně ošetřován na stomatologické klinice.Bylo velmi dobré. Ale MUDr. Tomanová má výhodu v tom, že se dobře známe a všechny zákroky, včetně prothetických byly vždy OK.

Ráda si povídá,je šikovná,mohu jen doporučit