MUDr. Martin Prýmek

Odhadovaná doba odpovědi:
Logo
MUDr. Martin Prýmek

Vránova 172, Brno 621 00

+420 544 527 535 (tel. v provozu pouze v ordinační době pondělí- pátek 16 - 19 hod) !

10/02/2023

• Ortopedie

MEDAPO.cz, s.r.o - ortopedická ambulance (Centrum lékařské péče, 1.NP)

Vránova 172, Brno-Řečkovice A Mokrá Hora, Brno

Telefonní číslo

544 52...

• Běžný termín

Celkově jsem byl s návštěvou pana doktora spokojen.

• Umístění: MEDAPO.cz, s.r.o - ortopedická ambulance (Centrum lékařské péče, 1.NP) Běžný termín

• A

Skvělý přístup vše mě podrobně vysvětlil, poslal na rentgen. Doporučil fyzioterapeutku. Jsem s panem doktorem velmi spokojená

• B

Pan doktor je stručný, věcný a srozumitelný. Koukne, sáhne a ví. Poradí, pokárá, a za chvilku jdete domů s tím, pro co jste přišli. A tak to má být.

• R

S návštěvou u pana doktora Prýmka jsem velmi spokojen.Milý člověk, který má lidský přístup k pacientovi.Doporučuji ho.

• Z

u pana doktora jsem byla poprvé a mohu potvrdit, že jsem se s takovým super přístupem ještě nesetkala. Vstřícné jednání, vysvětlení mého problému, prostě super. Sestřička je také velmi milá, takže všem mohu jen doporučit. Potěšilo mě, že v dnešní době se ještě setkám s takovým milým a profesionálním přístupem.

Příjemný stručný pan doktor.
    Nemohu než doporučit.

Byl jsem u pana doktora Prýmka s problémem s kolenem. Pan doktor velkej sympaťák, přátelskej, milej a sestřička jakbysmet. Vše perfektně vysvětlil, co bude dělat jak bude dělat. Když jsem si představoval jak se mě bude někdo rýpat v koleni jehlou, musím teda říci, že to nic hroznýho pod jeho velením nebylo. Profesionál jedním coulem, více takových pracovišť po celé ČR by chtělo. Mohu jenom doporučit.

• D

První návštěva – velmi pozitivní dojem. Profesionální přístup, perfektní komunikace, vstřícné a příjemné vystupování.

Velice příjemná návštěva. Velmi profesionální přístup.

• V

Velmi příjemný lékař. Okamžité řešení problému a pomoc.