Zprávy

+420 544 527 530 (tel.objednání cestou ústředny KAŽDÝ VŠEDNÍ DEN V DOBĚ 8-12h) +420 544 527 535 (tel. přímo do ambulance- v provozu POUZE v ordin.době!)
Specializace
- ortopedie
Běžný termín
Vránova 172, Brno
MEDAPO.cz, s.r.o - ortopedická ambulance (Centrum lékařské péče, 1.NP)
Vargová
Velice vstřícný a milý pan doktor s velkým “D”.
Vždy mi vše vysvětlí a pokaždé pomůže.
Termín vždy dodržen podle objednání.
J.S.
Příjemný,odborně perfektní a empatický pan doktor. Mohu ho všem doporučit. Velmi příjemná je i sestřička.
V.T
S přístupem pana MUDr. Prýmka jsem spokojen, příjemná a věcná komunikace. Tohoto lékaře mohu určitě doporučit.
Marie
V ordinaci jsem byla poprvé, takže léčba ještě není přesně stanovena,ale i tak dávám palec nahoru a pět hvězdiček.
O.F.
Velmi příjemný a odborně perfektní specialista - ortoped. Navíc s empatickým přístupem k pacientovi.
L.K.
Komunikace v pořádku, vše připraveno, detailně vysvětleno. Absolutní spokojenost. Profesionál a prostředí velmi příjemné.
J.K.
Milý pan doktor dokonale prohledl, vše vysvětlil i postup obstriku, skonzultoval další postup léčby a kontrolu. Za mě skvělý přístup
A.V.
Velmi příjemný a komunikativní pan doktor i sestřička.Opravdu se snaží pomoct.Úplně jiný přístup k pacientovi než v předchozím zařízení.
Děkuji
I.B.
Byla to moje první návštěva. Pan doktor vše v klidu vysvětlil a poradil. Sestřička milá a usměvavá.
J.M.
Byla to moje první návštěva, takže nemůžu soudit,ale oceňuji velmi příjemný přístup lékaře i sestry, vysvětlili mi příčinu mého problému tak,abych to pochopila a byla cítit snaha,mi pomoci.Byla jsem velmi spokojená.
Specializace
- ortopedie