Martin Prýmek, ortoped Brno

Odhadovaná doba odpovědi:

Zprávy

MUDr. Martin Prýmek
    Vránova 172, Brno

+420 544 527 535 (tel. v provozu pouze v ordinační době pondělí- pátek 16 - 19 hod) !

• Adresa

Specializace

• ortopedie

Vránova 172, Brno

Dozvědět se více

MEDAPO.cz, s.r.o - ortopedická ambulance (Centrum lékařské péče, 1.NP)

Návštěva z ZnamyLekar.cz
    Umístění: MEDAPO.cz, s.r.o - ortopedická ambulance (Centrum lékařské péče, 1.NP) Běžný termín

Pan doktor mel pul hodiny zpozdeni, jinak byl docela v pohodě

E
    Návštěva z ZnamyLekar.cz

Maximální spokojenost , pan doktor mi pomohl a vše vysvětlil.

Návštěva z ZnamyLekar.cz

Pan doktor je velmi příjemný, vše podrobně vysvětlí.

Návštěva z ZnamyLekar.cz

Návštěva byla v pořádku, pana doktora zajímalo, co říkám, navrhl adekvátní léčbu. Příjemný pan doktor.

Návštěva z ZnamyLekar.cz

Odborník, pohodu. Problematice rozumí a urcitě pomůže.

Návštěva z ZnamyLekar.cz

Pan doktor byl velmi velmi příjemný, při vyšetřování dcery empatický a přátelský; určitě doporučuji

E
    Návštěva z ZnamyLekar.cz

Pan doktor má velice profesionální přístup a snaží se pomoci.

Návštěva z ZnamyLekar.cz

Skvělý lékař, velká spokojenost s vyšetřením, ráda se vracím. Vždy se snaží maximálně pomoci.

I
    Návštěva z ZnamyLekar.cz

Jsem velmi spokojená. Nemusela jsem čekat. Přesně na objednaný čas. Vše vysvětleno.

Návštěva z ZnamyLekar.cz

Maximální spokojenost, u p.doktora jsem byla poprvé.Milá a vlídná sestřička, empatický p. doktor se snahou pomocí.

Specializace

• ortopedie