MUDr. Martin Maliňák

Karlovy Vary 1 adresa

Ordinace

Železniční 1, Karlovy Vary 360 05

• V

Skvělý lékař. Dříve jsem měla ze zubařů hrůzu a každé návštěvy se děsila. Nyní chodím ráda a naprosto bez obav. Pan doktor je sympatický, milý, trpělivý a velmi ochotný. Vždy pomohl a díky němu mám konečně zuby v pořádku. Docházíme k němu celá rodina včetně dětí, které také chodí rády. Jsem moc ráda, že máme možnost navštěvovat tuto skvělou ordinaci. Sestřičky také velmi milé.

• Ordinace Jiný  •

• Je to nejlepší a skvělý doktor já osobně se bojím zubařů ale pan doktor mi pomohl a poradil a nebála jsem se vše mi vysvětlil a uklidnil.Mé děti ho mají rádi a jsem ráda že k mně mu docházím kdyby bylo takových doktorů více. Šajtošová Julie

• Ordinace zubní vyšetření  •

• Skvělá péče i přístup, mohu jen doporučit

• Nejlepší stomatolog v K.Varech. Má skvělý přítup k pacientům i dětským a snaží se pracovat vždy rychle a bezbolestně, jsem opravdu ráda, že chodím právě k němu. Děkuji

• Jsem velmi spokojená, je příjemný člověk, nikdy jsm dlouho nečekala v čekárně maximálně 10 minut...

• Pan doktor je bezkonkurenčeně nejlepší stomatolog, něco o tom vím, vzhledem k mé komplikovaná vrozené vadě se zoubkama a mé fóbii k zubařům způsobené péčí jiných ( nejmenováných zubařů ), pan Maliňák je ochotný, milí a vstřícný.
    Jsem velmi ráda, že můžu být jeho pacientkou. Klára

• jednoznacne super doktor a sestricka take vyborna. sem moc spokojen v teto ordinaci sem jako na zapade vse pekne ciste moderni pristup proste super . K detem ohleduplny a trpelivi a hlavne profik. super. Robert P.

• je skutečně výborný

• B

Nemůžu si stěžovat chodíme tam celá rodina a vždy nám moc pomůže.

• T

Velmi dobry.