Marie Šumberová

Pediatr · Více

Praktický lékař pro děti a dorost

Halasovo náměstí 1, Brno 63800

K paní doktorce chodí celá naše rodina už spoustu let a jsme maximálně
    spokojeni.

• H

Paní doktorka má skvělý přístup a je velmi pečlivá. Paní doktorka pravidelně navštěvuje odborná školení a umí poradit podle nejnovějších poznatků. Jsme 100 % spokojeni.

Je příjemná a dobrá doktorka i sestřička,ale jediný co mě vadí je to že nedělá krevní test alespon CRP když váhá zda jde o viroozu nebo bakterialní infekci ... a taky po užívání ATB ještě nikdy neudělala sedimentaci to si myslím že by mělo být samozřejmostí ...

• Velice pečlivá paní, nikdy nic nepodceňuje, občas by se možná dalo říct, že některá doporučení přehání, ale co se týče zdraví je lepší si všechno raději ověřit.

• S paní doktorkou jsme spokojeni po všech stránkách

• Senzitivní lékařka, s ohromným smyslem pro detail. Velmi doporučujeme!

• Na paní doktorku nemůžu dopustit!! Chodíme k ní s malou od narození a je to už 5 let, nikdy nic nezanedbala, když si neví rady, okamžitě posílá na vyšetření a tak to má být.Jsme nadmíru spokojené!!!!maminka

• H

paní doktorka šumberová je velice příjemná a vždy poradí.chodíme k ní 11let se synem a 20měsíců s dcerou a jsme velice spokojeni

• B

Chodím k paní doktorce již 6let ,syn byl od 10měsíců vážně nemocný a díky paní doktorce se vše zvládlo.

• E

Pani doktorka má velmi dobrý přístup k pacientům, je profesionální lékařka. Vždy víta s úsměvem každého pacienta! Máme jen ty nejlepší zkušenosti. Velmi ochotná, milá, informovaná, trpělivá, vždy se snaží najít nejlepší řešení dané situace. Kéž by byli všichni doktoři jako ona.