MUDr. Luděk Vlasatý

Zubař Více

Přerov 1 adresa

Praktický lékař stomatolog

Kozlovská 51, Přerov 75002

Běžný kaz spraví dobře a velmi rychle. Není ale důsledný a u mě se stalo, že mi napraskla blomba a dostal se mi tam zánět(6-ka stolička). Pan Vlasatý uskoudil, že to nic není a zánět mi zablomboval. Musel jsem tedy do nemocnice s bolestmi a 40° horečkou, kde mi zub ošetřili, dali antibiotika. Pan Vlasatý mi velmi arogantně řekl, že to je nesmysl, že tam žádný zánět není a ať už do nemocnice nechodím, že bolest je kvůli 8-čce. 8 šla tedy ven, ale stále žádná změna. Tak říká, že to bude asi 7-čkou(samozřejmě nebylo). Pak jsem co týden za ním chodil s tím samým zubem, že se stále nezlepšil. Kvůli bolesti jsem nebyl schopný nic dělat, byla nesnesitelná a pan Vlasatý si z toho dělal srandu, že to asi na něj jen hraju. Mezitím jsem byl i několikrát v nemocnici, kde jsem musel jet většinou do 24h co mě ošetřil. Po 4 měsících si toho asi všimli v nemocnici, že je něco špatně a najednou úplně jiný přístup a předal mě doktorce XXXX, která ten zub konečně důkladně pročistila a přestal bolet

• Praktický lékař stomatolog Jiný  •

• D

Naprosta spokojenost,jsem jeho pacientkou uz celou vecnost a nemenila bych.Empatie,pohoda,nekdy i legrace

• Praktický lékař stomatolog Jiný  •

• H

Bohové více takových lékařů,že mám ještě zuby vděčím za to MUDr, Vlasatému

• H

Celá rodina jsme velmi spokojeni. Citlivý přístup, bezbolestné ošetření. Jsme pacienti pana doktora již 14 let a naprostá spokojenost.

• Jsem novou pacientkou u pana doktora a moc chválím,v ordinaci panuje dobrá nalada a citlivý přístup paní doktorky všemu dodá tzv.třešničku na dortu. Všem doporučuji,ošetření bezbolestné je samozřejmností

• Naprostá spokojenost

• Zkušený lékař,kterému když opravdu vysvětlíte,že chcete bezbolestne,tak Vám vždy vyhoví!

• Je dobrý a ochotný.

• C

Jsem velmi spokojen, profesionální přístup, díky.

dekuje cela rodina