Praktický lékař pro dospělé

28. října 152, Ostrava 70200

• H

Hledá příčinu našich obtíží až ji najde. Zajímá se o paciena, vidí v něm člověka. Má velké znalosti, ochotně konzultuje možnosti řešení. On i sestra jsou skuteční odborníci na svém místě.

• jiné místo Jiný  •

K panu doktorovi chodím již řadu let a jsem velmi spokojen vynikajicí lékář s lidským přístupem k pacientům.Sestřička také super.Mužík Jiří

• S

jsem s panem doktorem velmi spokojena,ohleduplny a ferovy,sestricka solidni a hodna na pacienty mooc vam dekujeme

Opravdu pacienta poslouchá, a na diagnostiku jde velmi rozumně ... Jsem s ním velice spokojen

• T

Výborný lékař a diagnostik, odborník, je "v obraze" co se týče nových metod léčby a nových léků (mi poradil například nové léky na migrénu), sestřička je taky super, taková od rány, ale sympatická, chodíme k němu celá rodina

• H

K panu doktorovi chodím již léta. Je to odborník a jako člověk vstřícný a trpělivý. Takových více............no, já mám štěstí.

• Kvalitního doktora, aby člověk s lupou hledal.

• Velmi dobrý lékař a člověk. Havránek Vladimír

• Velmi dobrý praktik, s mnoha zkušenostmi,
    snaží se dát pacientovi to nejlepší,jsem sním maximálně spokojena

• Výborný a ochotný lékař