Fyzioterapeutické konzultace • 900 Kč
Kontrola děti • 450 Kč
Kontrola podologie • 450 Kč
Vstupní podologické vyšetření dospělých/dětí • 900 Kč
O mně
Své studium jsem započala v Plzni, kde jsem absolvovala bakalářské studium na Fakultě zdravotnických studií. Následně jsem pokračovala magisterským a ...
VíceUkončené školy
Kontrola podologie
450 Kč
Vstupní podologické vyšetření dospělých/dětí
Michal S.
Měl jsem zablokované nebo vymknuté žebro, velmi bolestivé, už po druhé návštěvě obrovské zlepšení, nyní úplně odstraněno, výborná terapeutka, komunikativní, mohu jen doporučit
JP
Maximální spokojenost s přístupem, vysvětlení aktuálního problému. Mohu doporučit.
Podrobné vyšetření a účinná cvičební metoda, příjemné vystupování, profesionalita.
Viola
Moc milá a šikovná slečna. Umí spolupracovat s dětmi, velmi je ochotná a vždy dobře poradí! Doporučuji všemi deseti!
V. K.
Skvělí přístup, odborná diagnóza.Vyborne cviky na problematickou oblast a podrobné vysvětlení účinnosti cviku na danou oblast.
Super profesionální přístup vždy odcházím jako jiný člověk.
Mužů jen doporučit.
Parkování možné přímo u ordinace.
B.U.
U slečny Schwarzové jsem absolvoval pooperační rehabilitace a byl jsem nadmíru spokojen. Rehabilitace provádí ve vlastní moderní ordinaci s příjemným prostředím. Narozdíl od fyzioterapie přes pojišťovnu zde cílená společná aktivní spolupráce fyzioterapeuta s pacientem pomůže o mnoho více než přiložení elektrod či magnetů. Úlevou od bolestí člověk znovu nalézá radost z pohybu a chuť do života. Individuální přístup a dostatek času na vaši péči hledejte zde.
M. Č.
Skvělý empatický přístup, důkladné vyšetření a následná terapie s okamžitým efektem. Doporučuji a budu se těšit na další návštěvu!
S.S.
Profesionální jednání, snaha o nalezení příčiny problému a následná edukace cvičení na doma. Již po první návštěvě pocit úlevy od bolestí krční páteře. Mohu vřele doporučit!
O mně
VíceUkončené školy