PhDr. Kristýna Schwarzová

přijímá nové pacienty

Fyzioterapeut · Více

Plzeň 1 adresa

Odhadovaná doba odpovědi:

Své studium jsem započala v Plzni, kde jsem absolvovala bakalářské studium na Fakultě zdravotnických studií. Následně jsem pokračovala v magisterském a doktorském studiu na Fakultě tělesné výchovy a sportu na Karlově univerzitě v Praze. Během studia jsem sbírala své praktické zkušenosti v nestátním zdravotnickým zařízení v Praze. Po dokončení studia jsem pracovala na soukromé rehabilitační klinice v Klatovech. V současné době působím v Plzni v soukromé ordinaci fyzioterapie.

Věnuji se fyzioterapii dospělých i dětských klientů od 2 měsíců věku. Také se zabývám problematikou nohy a výrobou individuálních stélek. Za svoji praxi jsem se setkala s pacienty každého věku s mnoha různými diagnózami. Využívám a kombinuji mnoho vědecky podložených konceptů a metod fyzioterapie. Ve své léčbě se zaměřuji především na hledání pravé příčiny a podstaty bolesti u klienta.
Více O mně

• Kontrola dospělý

1 000 Kč

• Kontrola děti

600 Kč

Jsem nadšená, začala jsem ordinaci navštěvovat kvůli své dceři. Nádherná ordinace, skvělá komunikace, užasný přístup.
    Hned při první návštěvě nám byla řečená diagnóza a doporučené cvičení, které nám opravdu pomohlo.

• Fyzioterapie MK DĚTI - Podologie/podiatrie  •

Zatím jsem spokojená, ale jsme lteprve na začátku
    Musím hlavně poctivě cvičit dle pokynů mé fyzioterapeutky.

• Fyzioterapie MK Fyzioterapie dospělých/dětí vstupní vyšetření  •

Jako vždy spokojenost. Ordinaci navštěvujeme pravidelně s půlročním synem. S paní fyzioterapeutkou jsme spokojeni a rádi se vracíme. Prostředí je příjemné a vždy jsme šli na čas bez zbytečného čekání. Doporučuji.

• Fyzioterapie MK Kontrola děti  •

Spokojenost po všech stránkách….Odbornost,empatie,ochota…co víc si přát

• Fyzioterapie MK Kontrola dospělý  •

Paní doktorka byla velmi milá a šikovná, v ordinaci jsem se cítila příjemně. Po návštěvě se mi ulevilo. Budu se ráda vracet.

• V

Slečna Kristýna je moc milá, empatická. Vše podrobně vysvětlí, dokáže pomoci.

• Fyzioterapie MK DĚTI - Podologie/podiatrie  •

• A

Skvělá, milá, sympatická. Vše mi vysvětlila,vyslechla,ochotná. Jsem nadmíru spokojená. :)

• Fyzioterapie MK DOSPĚLÍ - Podologie/podiatrie  •

Naprosto skvělá fyzioterapeutka. Profesionální, empatické a účinné řešení problémů.

• T

Příjemná,milá, ochotná,moc šikovná slečna.
    Přišla jsem s bolestí zad,kyčle. Oboje povolilo.

• Z

Nemohu nic jiného napsat než “Kristynko, děkuji Vám i Adelce, že mi k Vám objednala. Uz se těším na příště……