Věnuji se fyzioterapii dospělých i dětských klientů od 2 měsíců věku. Také se zabývám problematikou nohy a výrobou individuálních stélek. Za svoji praxi jsem se setkala s pacienty každého věku s mnoha různými diagnózami. Využívám a kombinuji mnoho vědecky podložených konceptů a metod fyzioterapie. Ve své léčbě se zaměřuji především na hledání pravé příčiny a podstaty bolesti u klienta.
- Fyzioterapie
1 000 Kč -
Kontrola děti
600 Kč -
Lucie Šímová
Jsem nadšená, začala jsem ordinaci navštěvovat kvůli své dceři. Nádherná ordinace, skvělá komunikace, užasný přístup.
Hned při první návštěvě nám byla řečená diagnóza a doporučené cvičení, které nám opravdu pomohlo.• Fyzioterapie MK • DĚTI - Podologie/podiatrie •
Jana
Zatím jsem spokojená, ale jsme lteprve na začátku
Musím hlavně poctivě cvičit dle pokynů mé fyzioterapeutky.• Fyzioterapie MK • Fyzioterapie dospělých/dětí vstupní vyšetření •
Julie
Jako vždy spokojenost. Ordinaci navštěvujeme pravidelně s půlročním synem. S paní fyzioterapeutkou jsme spokojeni a rádi se vracíme. Prostředí je příjemné a vždy jsme šli na čas bez zbytečného čekání. Doporučuji.
• Fyzioterapie MK • Kontrola děti •
Kateřina
Spokojenost po všech stránkách….Odbornost,empatie,ochota…co víc si přát
• Fyzioterapie MK • Kontrola dospělý •
Kristýna
Paní doktorka byla velmi milá a šikovná, v ordinaci jsem se cítila příjemně. Po návštěvě se mi ulevilo. Budu se ráda vracet.
Veru
Slečna Kristýna je moc milá, empatická. Vše podrobně vysvětlí, dokáže pomoci.
• Fyzioterapie MK • DĚTI - Podologie/podiatrie •
Anna
Skvělá, milá, sympatická. Vše mi vysvětlila,vyslechla,ochotná. Jsem nadmíru spokojená. :)
• Fyzioterapie MK • DOSPĚLÍ - Podologie/podiatrie •
LM
Naprosto skvělá fyzioterapeutka. Profesionální, empatické a účinné řešení problémů.
T
Tereza
Příjemná,milá, ochotná,moc šikovná slečna.
Přišla jsem s bolestí zad,kyčle. Oboje povolilo.• Fyzioterapie MK • Fyzioterapie dospělých/dětí vstupní vyšetření •
Z
Zdenka
Nemohu nic jiného napsat než “Kristynko, děkuji Vám i Adelce, že mi k Vám objednala. Uz se těším na příště……
- Fyzioterapeuti s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Plzni
- Fyzioterapeuti s Oborová zdravotní pojišťovna v Plzni