V roce 2014 jsem absolvovala na Vyšší odborné škole v Praze v oboru dentální hygienistka. Před tím jsem vystudovala všeobecné čtyřleté gymnázium v Praze.

Od ukončení studia pracuji na zubní klinice v Praze a dojíždím pracovat i do zubní ordinace na Slapy a nyní jsem otevřela svou praxi na Senovážném náměstí.

V práci dentální hygienistky vidím veliký přínos nejen v oblasti léčby parodontopatií, ale především v prevenci a informovanosti pacientů všech věkových kategorií. Několikrát do roka jezdíme s kolegyní předat informace o správné péči o zuby do škol a školek a velmi nás těší zájem, který od dětí, učitelů i rodičů dostáváme.

Práci dentální hygienistky vykonávám s láskou a ke každému pacientovi přistupuji s individuálním přístupem, protože nejsme stejní a pro každého člověka a každé zuby je potřebná třeba trochu odlišná péče a já se v ordinaci s pacientem snažím postupovat dle nejlepšího uvážení a také dle potřeb pacienta. Velmi důležitá je pro mě v ordinaci komunikace, vlídný a jemný přístup a kvalitně odvedená práce.
Více O mně

• Fluoridace

• Instruktáž domácí dentální hygieny

• Kyretáž

• Léčba onemocnění dásní

Názory pacientů se rychle objeví

Napište svůj první názor

Už jste navštívili Klára Binovcová? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.

Přidejte svůj názor