MUDr. Josef Zgroch

tř,2.května3646, Zlín 760 01

Ord. praktického lékaře stomatologa

Bohosudovská 378, Krupka 41741

• F

myslím, že se poslední dekádu velmi zhoršil, ne problémy a bolest odpoví ... to je chobot :-) nevím proč se tak razentně zhoršil, ale rozhodně se mu vyhněte

• Chci poděkovat panu doktorovi za rekonstrukci zubů ,že u toho nejásá ,jak jsem se dočetla v příspěvku se nedivím.Ani já bych nejásala ,kdyby moje práce lépe řečeno poslání spočívalo v tom v čem spočívá práce zubaře.Jeho svérázný přístup je mi milejší ,než řeči kolem a práce špatně odvedená.Já jsem spokojená ,chodíme tam celá rodina včetně vnoučat a zklamání se nedostavilo.Děkujeme pane doktore Vzkaz pro nespokojené ,lékaře si můžeme vybrat tak to zkuste kde na vás čekají s úsmévem Hatašová Alena

• Tento zubař není dobrý. Před léty mi zuby sice udělal, ale následky mi poté druhý zubař musel dávat pracně dohromady. Navíc je protivný a nepříjemný! Nedoporučuji.

• Pana doktora mohu víc jak doporučit,sestřička příjemná a ochotná . Dodoržují obědnavací dobu/pokud přijdete také včas , že ?/ No prostě paráda! Hans Warnecke

• Pokud Vám tento svérázný člověk hubu "nerozbije", tak ji odflákne.