Lumírova 2, Ostrava 70030
Z
Zuzka
Pani doktorka a sestra uzasne a vzdy mile ,dekujeme! :-)
• Praktický lékař stomatolog • Jiný •
Z
Zuzana Lajová
Skvělá pani zubařka, vše vždy podrobně vysvětlí, vyléčí. Nemám co vytknout, se sestřičkou jsou sehraná dvojka už x let a jsou obě velmi příjemné :-)
• jiné místo • Jiný •
Lukáš K.
Doporučuji. Rychlé na stomatologa bezbolestné zákroky :-). Minimální platby. Příjemný a lidský přístup. Navštěvují od ZŠ a vždy bez problémů.
Kratochvílovi
Skvělá paní doktorka i sestřička. Jsme s ní velice spokojeni. Všem ji vřele doporučujeme. Nesmíme zapomenout ani na sestřičku. Je moc moc fajn.
marcela
Je prostě super, chodíme k ní celá rodina. Výborná spolupráce mezi lákařem a sestrou, obě jsou moc příjemné. Hotoví andělé. Velmi vynikající přístup k dětem. Moc za vše dík.
souhlasím s níže uvedenými názory.
Paní doktorka je profesionál. Vždy můžu počítat s tím, že mě předem připraví na to, co příjde a samozřejmě mě uklidní:-) Její zákroky jsou rychlé bez zbytečného protahování. Se sestřičkou Naďou jsou sehraná dvojka. Taky se mi líbí jak mezi sebou komunikují a tím uvolňují atmosféru. v ordinaci hraje rádio a tak komentují zprávy atak:-) Posledně jsem byla trhat zub a řeknu Vám, že strach byl samozřejmě větší než bolest. Díky bohu, že existují injekce, které mimochodem umí téměř bezbolestně aplikovat. Paní doktorku vřele doporučuji.• • •
Skvělý servis
Super paní doktorka.Vřele doporučuji.
Lucie
rychlé precizní zákroky, s eliminací bolesti, perfektně vybavená ordinace, osobní přístup, doporučuji
Alena
Skvělá paní zubařka,vše dokonale naplánované,nevystavuje pacienty zbytečné bolesti. Vždy seznámí i děti co bude dělat a jak bude vypadat ošetření. Chodí k ní mé děti i vnuci,ze vzdálenější části Ostravy. Tak by to mělo vypadat všude.