Antala Staška 1670/80, Praha 4, Praha 4, Praha

Přijímám: dospělí
Hotovost

Platba za konzultaci je přeposlaná přímo specialistovi. Specialista sám určuje způsob rušení návštěv a vracení peněz pacientům.

V případě problémů s platbami kontaktujte specialistu.

Nezapomeňte, že ZnamyLekar.cz neúčtuje žádné dodatečné poplatky za objednání návštěvy a nezpracovává platby jménem specialisty.

Připravte se 10 minut před konzultací. Ujistěte se, že je váš telefon nebo počítač nabitý. Pro video konzultaci zkontrolujte připojení k internetu a nastavení mikrofonu a kamery. Můžete také připravit svou lékařskou dokumentaci (např. výsledky vyšetření).

O mně

V případě pozdního příchodu prosím klepejte.
Spokojenost a komfort klientů při ošetření je pro mne prioritou. Společnými silami budeme pečovat...

Ukončené školy

• Soukromá vyšší odborná škola zdravotnická pro dentální hygienistky, s.r.o.

Specializace

1 000 Kč

800 Kč

4 500 Kč

Návštěva z ZnamyLekar.cz
Umístění: Dentální hygiena Jitka s.r.o.- Poliklinika Budějovická odstranění zubního kamene

Pečlivá práce. Příjemný přístup k pacientům. Poradí.

Návštěva z ZnamyLekar.cz
Umístění: Dentální hygiena Jitka s.r.o.- Poliklinika Budějovická Dentální hygiena s Air-flow 60 min

První návštěva dentální hygieny a obavy které jsem měl byly marné, paní Jitka byla usměvavá a všechen postup pečlivě vysvětlila a také vyslechla všehny mé dotazy a doporučila užívání mezizubních kartáčků, vypadá to, že nastal čas vyhovět požadavkům této usměvavé dentální hygienistky

Návštěva z ZnamyLekar.cz

Velice milá pani doktorka a moc dobre odvedena práce

Návštěva z ZnamyLekar.cz

Pani Dohnalová je moc příjemná a dělá svou práci skvěle a rozumí ji. Je velmi opatrná, citlivá a i toto nepříjemné “čištění” se dá v pohodě s její pomocí zvládnout. Moc doporučuji.

Návštěva z ZnamyLekar.cz

Vse v naprostem poradku. Mily a profesionalni pristup.

Návštěva z ZnamyLekar.cz

Vždycky dokonale dodržen čas objednaní, pečlivá práce a neskutečně milý přístup.

Návštěva z ZnamyLekar.cz
Umístění: Dentální hygiena Jitka s.r.o.- Poliklinika Budějovická Dentální hygiena děti do 14 let

Skvělý přístup k synovi, byl poprvé, mohu jen doporučit!

Ověřený profil

Děkuji za vše. Příjemná návštěva jako vždy. Těším se zase příště.

T
Návštěva z ZnamyLekar.cz

U paní Jitky jsem byl již 2x a vždycky jsem se setkal s příjemným přivítáním a bezbolestným ostřením. Rád se sem zase vrátím.

Návštěva z ZnamyLekar.cz

Velmi citlivá, vždy ochotná upravit léčbu podle potřeb pacienta. Profesionálně poradí jak nejlépe podpořit léčbu. Velmi příjemná.

O mně

V případě pozdního příchodu prosím klepejte.

Ukončené školy

• Soukromá vyšší odborná škola zdravotnická pro dentální hygienistky, s.r.o.

Ceny ZnamyLekar.cz

Specializace