Antala Staška 1670/80, Praha 4, Praha 4 , Praha
Klinika dentální hygieny- Poliklinika BudějovickáZkušenosti
O mně
DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: V případě, že se rozhodnete navštívit mou ordinaci a ke sjednání termínku využíváte kalendář, označte prosím možnost: Již jsem na...
VíceUkončené školy
- Soukromá vyšší odborná škola zdravotnická pro dentální hygienistky, s.r.o.
Air-Flow
650 Kč
Bělení zubů
od 3 100 kč
Klinika dentální hygieny- Poliklinika Budějovická
Dentální hygiena, vč. Air-Flow
1 000 Kč
Přesnost
Péče
Zařízení
Dentální hygiena
U paní Jitky jsem byla už podruhé a opět jsem byla velice spokojena.
Péče je profesionální, bezbolestná a paní Jitka vždy informuje, co bude dělat a ptá se, zda je vše v pořádku.
Citlivý, jemný přístup, s výsledkem skvěle vyčištěných zubů.
Paní Jitka je navíc velice milá, usměvavá a sympatická dáma.
Stoprocentně doporučuji a těším se na příští návštěvu!
Lucie
Dentální hygiena, vč. air-flow
Tady nejde napsat jiné hodnocení než pětihvězdičkové. Skvělá profesionální práce, ale i perfektní a milý přístup, trpělivost, lidskost, pochopení. Takže taková hloubková dentální hygiena a pozitivní psychoterapie v jednom :-) Moc děkuji, chodíme už celá rodina a jsme nadšení. Konečně jsou výsledky skvělé a člověk se na návštěvu nebojí, ale těší!
AN
J.Dohnalová je milá, pečlivá a profesionální. Před návštěvou se mi hodila připomínka SMSkou vč. přesného popisu, kde najdu ordinaci. Na místě mi vždy vysvětlovala, co jde dělat a proč a ptala se mě, zda o to mám/nemám zájem. Za mě 5 5, doporučuji :-)
Dentální hygiena
Velmi mila a pecliva doktorka, perfektni pece, profesionalita a zaroven pratelsky pristup, doporucuji!
Dentální hygiena
Paní Jitka Dohnalová je hlavně výborná dentistka ,profesionál ,nemusíte k ní chodit se strachem.Je hrozně šikovná ,milá.Vše vysvětlí.Neznám lepší a ráda opět přijdu.
tomastykal
skvela a kvalitni prace, profesionalni pristup, stoprocentni pece, moderni ordinace, dobra dostupnost
clara.mares
Byla jsem s dentální hygienou moc spokojená. Paní Jitka byla skvělá, jak po profesní, tak i po lidské stránce. Vše detailně vysvětlí, s ochotou zodpoví každý dotaz. Příště půjdu určitě opět sem.
klara.koppova
Dentální hygiena
Dentální hygienu u paní Jitky Dohnalové mohu všem doporučit.Je profesionál na svém místě a nechybí lidský přístup.Za mně není co vytknout :-)
jindriska.zahlavova
Dentální hygiena
Paní Dohnalová je naprosto úžasný člověk, vstřícná, laskavá. Vysvětlí vše, co bude dělat, je jemná. Odstranění zubního kamene bezbolestné, nabídnuty a provedeny další procedury. Její péči o ústní dutinu mohu jen doporučit :)
katerina.hricova
Dentální hygiena
Paní Dohnalová byla velmi milá, ale zároveň profesionální, vše vysvětlila a odpověděla na dotazy. Vřele doporučuji
O mně
VíceUkončené školy
- Soukromá vyšší odborná škola zdravotnická pro dentální hygienistky, s.r.o.
Specializace
- dentální hygiena