Praktický lékař pro dospělé

Vratimovská 142, Ostrava 70702

• R

Velice příjemný doktor. Má snahu vám ve všem pomocí nemůžu na pana doktora říct jen že je super lékař. A paní sestřička je k nezaplacení.
    Přeji vám mnoho úspěchů a vyléčených pacientů do dalších let.

• Praktický lékař pro dospělé Jiný  •

Lidský přístup, zkrátka takových doktorů více. Ke mne ,ale i jiným pacientům se tak jako málo který lékař. A když člověk k doktorovi se snaží chodit co nejméně, tak vím že doktorovi Vyležík se snaží pomoct.

• Praktický lékař pro dospělé Jiný  •

• Velice příjemný doktor včetně sestričky. Zásadový nemá rád huliče a feťáky.Nebere jako jiní doktoři lidi jako klienty ale pacienty. Miroslav Borčík

• Praktický lékař pro dospělé Vstupní prohlídka  •

• H

MUDr. Jiří Vyležík je opravdu vynikající lékař,který dbá na zdraví svých pacientů. Člověk s velkým srdcem, usměvavá tvář v každé situaci s kontaktem se svým pacientem. Umí poradit. Přeji mu stále veselou mysl, pevné zdraví a nervy. To mu přeje Toníček

Naprostá spokojenost jak s lékařem, tak i s člověkem, erudovanost, přístup k pacientům, vysvětlení - vše za známku výborný.

• R

Velmi dobrý lékař,lidský a každopádně hlavně člověk.Děkuji za něj a z celého srdce mu přeji krásný dlouhý život a hodně spokojených pacientů.Taktéž i sestra vynikající,milá a přívětivá.

• A

K panu doktorovi chodí celá naše rodina a jsme moc spokojeni. Je vtipálek, ale kolikrát mi to zvedlo náladu když jsem tam přišla úplně KO. Moc děkuji za odbornou péči a skvělý přístup k pacientům. A komu se u Vás nelíbí tak ať jde pryč. A jinak máte moc pěknou čekárnu :-)

se svym praktickym lekařem jsem po všech strankach spokojen. ve všem mi vždy pomohl a vyhověl.

• Pana doktora znám hodně dlouho a chci říct,že je skvělý,citlivý a uní se vžít do problému pacienta.Dělá dobré věci,pomáhá v charitě a spolupracuje s týmem pracovníků v Armádě spásy.Kritikové umí jen kritizovat,nezajímá je druhý člověk.

• Nespolehlivý,pouze slibuje a následně hledá výmluvy.Nedodržuje sjednané návštěvy u těžce nemocných pacientů!