Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna + 2 Více
Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíZkušenosti
Názory pacientů
Danuše Kratochvílová
Výborný diagnostik, velice příjemný a empatický lékař, zájem o pacienta, při stanovení léčby aktivní komunikace s pacientem a zohlednění osobních zkušeností
L.Ď.
Také po letech dalších zkušeností mohu trvat na svém názoru - viz. Dlouholetá pacientka, 8.1.2009 - že MUDr. Jiří Kulhavý je velmi dobrý lékař se zájmem o pacienta a výborný diagnostik.
Jiří Šulc
Lidský a profesionální přístup. Velmi děkuji, že mám tak opravdu výborného pana Doktora:-)
Vřele doporučuji, kdo chce mít jistotu dobrého léčení v případě nemoci
S Panem doktorem Kulhavým mám dobré zkušenosti.Jeho přístup je velmi profesionální a přátelský.Při jedné mé navštěvě u něj se zmínil o svem novém přístroji a scela nenuceně,aniž by to bylo potřeba mi nabídl vyzkoušení.Čistě náhodou mi tak zachránil ledvinu , jelikož se mu snímek nelíbil a poslal mě ke specialistovi,který mě do dvou týdnú operoval.
Robert
Vynikající lékař a skvĕlá sestra, jsou zarukou profesialního přístupu. I když v současné dobĕ žiji v Opavĕ, nenapadlo by mĕ zmĕnit lékaře. Pan doktor má lidský přístup a tím pádem, se mu pacient nemusí obavat s čímkoliv svĕřit. Dĕkuji za to, že je mým praktickým lékařem.
Dušek Robert
Martina Sklenářová
MUDr. Kulhavy mi v roce 1989 zachranil zivot, doslova. V 15 letech jsem byla jeho pacientkou v ostravske onkologii. Jeho lidsky pristup, empatie a spravna indikace lecebnych postupu mi vratily motivaci k zivotu. Konzervativni lecba jen dokonala nutne. V Ostrave nepusobim, ale kdybych mohla vybrala bych si MUDr. Kulhaveho i jako obvodniho lekare. Vzpominam na nej dodnes. Vratil mi radost, kterou uz 25 let sdilim se svymi blizkymi i klienty.
Děkuji! Martina Křepelková Sklenářová
Tylková K.
Chodím panu doktorovi víc než osm let já i manžel.Než se syn odstěhoval do jiného města taky k němu chodil.Jsem ráda že mám takového lékaře.
Lump
S panem doktorem jsem nikdy nemel nejmensi problem. K pacientum se chova lidsky a kdo mu zavidi to ze nejezdi ve sto dvacitce, mel by se opravdu nechat lecit jinde, nejlepe na zavist.
Markéta
Pan doktor je opravdu skvělý lékař s užasným přístupem a báječný člověk. S rodinou k němu chodíme už přes deset let a nedáme na něj dopustit, je opravdu skvělý. Sestřička u pana doktora je také skvělá, jsou zkrátka perfektní tým, kéž by bylo více takových ordinací. Pana doktora všem vřele doporučujeme.
Lukáš K.
Příjemný lidský přístup. Nejen, že léčí, ale doptává se i příčin. Profesionál. Pacient ho zajímá. Příjemná sestra.
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.