MUDr. Jaroslava Ochmanová

Frýdek-Místek 1 adresa

Stavovská s.r.o., Poliklinika Místek

8. pěšího pluku 85, Frýdek-Místek 73801

• Š

Paní doktorka je velice příjemná, pečlivá a lidská. Má velký odborný rozhled. Je skvělý diagnostik a v případě potřeby dokáže člověka nasměrovat na dobré specialisty. Paní doktorku mohu jen doporučit. Šárka Valošková

• Dobrý den, paní doktorka Ochmanová má pěkný vztah k pacientům. Je lidská a empatická. Co bych však vytkl. Přijde mi velice líto, že paní doktorka nemá v ordinaci CRP přístroj. Je to neocenitelný diagnostický prostředek, který by neměl chybět v každé kvalitní ordinaci. Za dvě minuty dokáže odhalit, zda má člověk v těle zánět nebo ne a v případě, že ano, je namístě nasazení antibiotik. Pokud se spoléhá paní doktorka pouze na klinické vyšetření, nemusí být vždy zcela přesné a někdy se může stát, že nasadí antibiotika zbytečně. Cena CRP přístroje je minimální (cca 4 000,- Kč) - vzhledem k tomu, jak je tento přístroj účelný. Určitě by to ocenili všichni pacienti, protože zbytečné nasazování antibiotik snižuje imunitu. Takže pokud se nad tímto problémem paní doktorka zamyslí, nebude co vytknout.

MUDr. Jaroslava Ochmanová

děkuji za názor, přístroje na rychlou diagnostiku používáme už 3 roky-CRP, INR,HBAC1,mimo to máme i elektroléčbu a magnetoterapii asi 20 let-a to vše není samozřejmě za uvedené 4000,kč ,každý přístoroj stojí minimálně 30000-40000 a to byly i vaše 30 -ti koruny ,které pomohly k tomuto vybavení,mudr ochmanová

• Doktorka Ochmanová je nejlepší lékař,kterého jsem poznala

• Velmi dobrá lékařka, empatická, skvělý diagnostik! Nikdy jsem neměla sebemenší problém. Pokaždé odhadla diagnozu, kterou VŽDY potvrdil odborný lékař ke kterému mě poslala. Chodím k ní už mnoho let a neměnila bych!!!!

• Spokojenost

• Velmi dobrá a ochotná doktorka, jsme u ní celá rodina a musím říct, že si na ni nikdo stěžovat nemůžeme. Můžeme jen doporučit!
    POZOR!!! Nezaměňovat s MUDr. Dagmar Ochmanovou!!!

• Příjemná paní doktorka, jsme s ní velice spokojeni !!! Sestra je horší, tváří se, jako by tam byla za trest.

• profesionální přístup, ochota, empatie, odbornost - mohu vřele doporučit

Velmi příjemná paní doktorka pomůže ,když má pacient se zdravím problémy a sestřička umí moc dobře provádět odběr krve a je fajň.

• Skvělý přístup k pacientům, vysoká odbornost.