MUDr. Jaroslav Knapek

Ostrava 1 adresa

Praktický lékař stomatolog

Jaklovecká 62, Ostrava 71000

• zastaralé metody léčby

• Souhlasím, že je výborný doktor a hlavně žádný sadista. Člověk u něj má navíc díky jeho povaze a jednání s pacientem hned lepší náladu a to je u zubaře určitě neobvyklé.

• Je super. Je velmi šikovný a zároveň dokáže vytvořit velmi přátelskou atmosféru !!!

• C

Docházím již 17 let jsem spokojen s přístupem i kvalitou práce.Doporučil jsem ho celé rodině,krerá jeho služeb také využívá.

• R

Spravuje mi zuby skoro 10 let = od mých 15ti let. NIKDY jsem neměla ze zákroku strach, protože tomuto zubaři PLNĚ důvěřuji. Je výborný a jsem s ním VELMI spokojena! Udělal mi krásné zuby!!! :-) TÍMTO DĚKUJI ZA PÉČI A KVALITU KAŽDÉHO OŠETŘENÍ!!! ...navíc si u něj užijete spoustu legrace - pan zubař je srandista!! ;-D

• H

Zubařů se bojím jako asi většina z nás ale p.doktor je opravdu profesionál. Tímto mu děkuji za dlouholetou péči a doporučuji ostatním.