Mgr. Jana Tippmanová

Logoped · Více

Klinická logopedie

Boloňská 312, Praha 10900

• Naprosto nechápu kde se vzala ta špatná hodnocení a hlavně také nechápu, že tu není daleko více těch pozitivních hodnocení, protože paní doktorka to s dětmi umí, náš syn, který nenávidí doktory a před každou návštěvou lékaře je vystresovaný a přemlouvá abychom tam nechodili, tak k paní doktorce Tippmanové hopsá s radostí. Paní doktorka nám všechno srozumitelně předává co a jak máme dělat - jak doma cvičit, vybaví nás vždy materiály, nešetří chválou i za dílčí úspěchy, děti odměňuje já sama si přijdu u ní jako u kouzelné bytosti když sleduji, jak ji syn vnímá, jak uvolněně spolupracuje.. Dětem přesně vysvětlí jakou dělá chybu tak, že to pochopí a to si myslím že v logopedii není vůbec jednoduché děti učit kam v puse opírat jazyk a to vše prosím formou hravé konverzace! Syn je v pohodě a já také.. Vřele všem doporučuji. Při objednání nečekáme, jdeme na čas a když jsme přišli dříve, tak jsme se stejně nenudili, protože čekárna je vybavena pro děti hračkami. Nové pacienty přijímá a je moc příjemná i po telefonu.. Opravdu doporučuji!! Kéž by takový krásný přístup byl všude aspoň k těm dětem...

• Já mám velmi špatné zkušenosti, syn, který do té doby spolupracoval a rád cvičil, se po jedné schůzce zasekl. Možná je dobrá logopedka, ale navázat kontakt s dítětem neumí, hned v začátku rozhovoru ho schazovala, říkala, jak se mu budou děti ve škole smát apod. Silně nedoporučuji!!

• Nemusí působit na první dojem sympaticky, ale dokáže svými metodami děti naučit - díky ní mělo první dítě ještě před nástupem do 1.třídy bezchybnou výslovnost. Nyní i s druhým dítětem za ní dojíždíme z dost velké dálky, protože mám jistotu, že paní magistra ví co dělá, a než půjde dítě do školy, bude mít řeč v pořádku.

Já mám s paní mmagistrou dobré zkušenosti.Chodím k ní již s druhým ditětem.

• Velice strohá, odměřená, dcera se jí bála, takže paní doktorka usoudila, že je nejspíš celkově retardovaná, místo aby se snažila s ní navázat kontakt. Bohužel tohle setkání byl pro mě i dceru takový šok, že trvalo půl roku, než jsme se rozhoupaly znovu na logopedii, jinam samozřejmě, kde dcera v pohodě spolupracuje, dělá pokroky.