MDDr. Jana Semenová

Liberecká dentální, s.r.o.

Soukenné náměstí 121/1, Liberec 46001

3 názory

• A

Paní doktorka velmi milá s lidským přístupem a na dnešní dobu velmi příznivými cenami. Byli jsme oba s manželem velmi spokojeni.

• Liberecká dentální, s.r.o. Jiný  •

• N

Paní doktorka je sice mladá a šikovná v rámci její zřejmě ne až tak velkých zkušeností. Bohužel to nemohu říct o jejích přístupu k pacientům. Byla jsem objednaná na 9:45, doktorka se sestrou přišly z lékařáku v 10:05 ještě s plnou pusou svačiny a ještě vzaly paní přede mnou (nevím,na kolik musela být chudák objednaná ona). Po celou dobu výkonu vedla se sestrou bujarý hovor o tom,kde se co dělo a kde kdo byl a s kým a otázky na mě kladla v průběhu své konverzace,přičemž jsem kolikrát ani nevěděla,zda je dotaz mířen na mě. Co se týče sestry, tam se není o čem bavit,tak protivnou a arogantní ženskou jsem ještě neviděla.
    Bohužel,dva zuby mi sice spravila,ale to co děje kolem mi každou návštěvu totálně znechutí.
    Nehledě na to,že ceny za plomby jsou pokaždé 1000,-, je jedno jestli vrtá hodně nebo jen chvilku,ono bez dokladu se to špatně dokazuje, navíc si člověk bohužel do pusy nevidí a posoudit nemůže.

Velmi šikovná a milá paní doktorka. Profesionální a vstřícný přístup, zájem o pacienta, příjemné prostředí. Vřele doporučuji