Bohosudovská 472, Krupka 41741
Pacientka
K paní doktorce Růžičkové jsem chodila sama od miminka a teď jí navštěvují i moje dvě dětičky. Jsem s paní doktorkou velice spokojená, poradí, usměje se a děti jí mají rády. Sestřička na tom není jinak, je milá a ráda poradí. Mohu jen doporučit.
N
Nováková
pní doktorka Rúžičková je oprvdu vzorný lékař. Pordí a po odborné stránce je vynikající. Je samozřejmé, že se musí čeka. Vždyť v té čekárně je sposta dětí. Ochota a péče patří také sestřičce, má pochopení pro naše caparty a pomáhá. Spokojenost nás dospělích je někdy v nervozním pohledu. Musíme pospíchat do práce a zlost si vynahradíme na lékaři. Tak pravdu do vlasního srdíčka!• • •
Já jsem z pani doktorkou Růžičkovou velice spokojená.Od narození mi hodně pomohla můžu jen doporučit..Děkuju za všechno Bára Švadleňáková
Paní doktorka ordinuje ze vzdálenosti 5 metrů, sedí ve své ordinaci, dítě je v sesterně a o zdravotních problémech dítěte se s ní bavíte přes tuto vzdálenost. Na otázku ohledně problému odpoví, ale na dítě se nejde ani podívat. My jsme na to doplatili vleklými zdravotními problémy s ušima. Pokud by se do nich podívala, když jsem jí popisovala, co se mi nezdá, možná by si naše dítko ušetřilo trápení. Přestoupili jsme.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Dík za všechno, jste fakt super doktorka ^_^
Helena Veselá
My jsme s paní doktorkou nadmíru spokojeni!!!! Vždycky nám ochotně pomůže a vyhoví, je málo takhle obětavých doktorů!!!!
katrina
Absolutně nesouhlasím s hodnocením té paní z loňského roku. Paní doktorka se věnuje pečlivě
každému pacientovi, je pravda, že někdy je možné i delší dobu čekat v čekárně. Ale - čekárna je velmi vkusně a útulně zařízená - je vidět, že se paní doktorka stará i o tuto. Čekání se tak dá vždy vydržet, když na jeho konci je kontakt s lékařem na svém místě - odborníkem s velmi vstřícným lidským přístupem. Paní doktorko díky za vše, máme Vás moc rádi a nenechte se odradit nejakým negativním hodnocením. Ještě jednou - díky, jste fajn.• • •
prat
se všemi kladnými názory souhlasím a plně se ztotožňuji. Opravdu velice laskavý přístup,
perfektní komunikace, odborné znalosti na vysoké úrovni nejen v pediatrii, ale i v nepe-
diatrických lékařských oborech - to vše několikrát znásobeno opravdu velkými zkušenost-
mi.Mohu pouze doporučit a "naší" paní doktorce přeji mnoho zdraví, spokojenosti
a co nejvíce trpělivosti s námi se všemi• • •
N
nov
Paní doktorka je prostě super. Již jsem poznala mnoho pediatrů, věřte, moje hodnocení je pravdivé. Její osobní nasazení, odborný přístup nenechá nikoho na pochybách, že se jedná o lékaře na svém místě. Vřele doporučuji.
K.V.
Poznala jsem hodně pediatrů, ale zde hodnotím jednoznačně NEJLEPŠÍ!
Je velmi příjemná, k dětem milá, uplatňuje nové metody, pokud si není zcela jistá, ihned předává-konzultuje s dalšími odbornými lékaři.
Prostředí ve kterém ji s dětmi navštěvujeme je velmi hezké-pestré-veselé.
Kéž by bylo více takových lékařů.• • •