PhDr.
Psycholog
Sexuolog
o specializacích
Praha 1 adresa
Ambulance pro psychologickou a psychoterapeutickou péči se nachází v dobře dopravně dostupné lokalitě, výhodou je bezproblémové parkování a možnost nákupů v nákupním centru Smíchov.
Prioritou poskytované psychologické péče je Vaše spokojenost, předností je profesionalita a dlouholetá zkušenost v oboru.Samozřejmostí je osobní přístup, vysoká pečlivost, odpovědnost a naprostá diskrétnost.
- Klinická psychologie
- Dětská psychologie
- Sexuologie
- Psychoterapie
Pacienti, které ošetřuji
Nádražní 19, Praha 5, www.psychologickapomoc.eu, Praha 150 00
S.F.
Paní doktorka je kompetentní empatická psychoterapeutka, která se snáží najít nejlepší řešení pravě pro klienta a pomůže se zorientovat v pocitech a myšlenkách. Musím říct že konzultace u paní doktorky změnila můj názor o psychoterapii k lepšímu.
• PhDr. Jana Müllerová - Psychologická pomoc Plagyn • konzultace •
Š
Štěpán Valový
Paní doktorka Jana je velmi sympatická a empatická žena. Dokáže vše vysvětlit odborně i lidsky. Stále usměvavá, klientovi se věnuje vždy na 100 procent. I když nejsem z Prahy, i videoterapie přes Skype mi moc pomáhají. Jsem fyzicky handicapovaný a léčím se s panickou poruchou a dalšími nemocemi, které mi sex komplikují každý den. Má partnerka je také handicapovaná, o to více si ceníme rad a povzbuzení, abychom se zlepšovali. Nikdy není problém si domluvit termín. Stud není na místě, intimní život patří k nejdůležitějším věcem, navíc je to věc zábavná. Určitě neváhejte. Pani doktorka Jana Vám ráda pomůže. Komunikace s ní je příjemná a uvolněná. :)
• PhDr. Jana Müllerová - Psychologická pomoc Plagyn • Jiný •
Michal P.
Moc děkuji paní doktorce za přijetí. Byla velmi empatická, otevřená a měla snahu o řešení mého problému.
• PhDr. Jana Müllerová - Psychologická pomoc Plagyn • konzultace •
David Rektorys
Velmi děkuji paní doktorce a naprosto bez vahani ji mohu doporucit. Dokazala mi poradit s emocni inteligenci a nastavit zpusob, jak ji nadale rozvijet. Pani doktorka je chapava, empaticka, ale zaroven pragmaticka a jde k jadru problemu. Zaroven si ale zachovava lidsky pristup a dokaze pochopit. Moc rad bych ji jeste jednou touto cestou podekoval za veskerou peci. Citim, ze se mi diky tomu otevrela nova zivotni kapitola a jestli necemu v budoucim uspechu budu moct pripsat velkou cast zasluh, tak to bude prave terapie s pani doktorkou Mullerovou.
• PhDr. Jana Müllerová - Psychologická pomoc Plagyn • terapie •
Váš účet byl odstraněn
Paní doktorku Müllerovou doporučuji kudy chodím. Před pár lety jsem k paní doktorce docházela a po xxxx vyzkoušených psychologů jsem KONEČNĚ našla anděla. U paní doktorky nemusíte mít obavy z návštěvy ani se bát cokoliv říci - paní Müllerová je lidská, milá, profesionální a má jedno poslání - ulevit a pomoci. Pokud se v mém životě objeví potíže, rozhodně na nic nečekám a objednávám další návštěvu. A nebojte se využít i párové terapie.
S odstupem času ještě jednou děkuji.• PhDr. Jana Müllerová - Psychologická pomoc Plagyn • psychoterapeutické poradenství •
Váš účet byl odstraněn
Hned při první návštěvě máte pocit, že jste vítán, se zájmem vyslechnut, pohlazen po duši. Víte, že všechno bude zase dobré. Děkujeme :-)
Váš účet byl odstraněn
Velmi děkuji paní doktorce za pomoc s mým problémem. Má příjemný a profesionální přístup. Všem mohu doporučit. Naprostá spokojenost.
Váš účet byl odstraněn
Přístup paní doktorky je skvělý, vždy jsem odcházela s lepší náladou a znovu se těšila na další setkání, která probíhala v příjemné a dobře dostupné ordinaci. V průběhu 15ti měsíců jsem si díky docházeni na terapie a práce na sobě uvedomila spoustu veci a také spoustu veci dokázala změnit k lepšímu, vyrovnala se se svým ne jedním trapenim a získala pohled na veci z jiného úhlu a jsem nesmírně vděčná za všechny rady a cely průběh, protože paní doktorka Mullerova je opravdu profik, který mě motivuje a ke všemu úžasná zenska:) Dekuji
Váš účet byl odstraněn
Moc ráda bych ještě jednou paní doktorce touto cestou poděkovala za její pomoc. Pro mě neřešitelný problém jsem se díky ní naučila velmi rychle zvládnout a bojovat s ním. Vlastně jsem ani nedoufala, že to může jít tak rychle. Paní doktorka je velmi milá, příjemná a chápavá. A i když jsme probíraly složité situace, vždy jsem po terapii odcházela uvolněná a s pocitem, že vše zvládnu a nic není problém. Ještě jednou děkuji a paní doktorce přeji ať se jí daří a všem, kteří hledají odbornou pomoc, mohu paní doktorku vřele doporučit. Pokud v budoucnu budu opět potřebovat pomoc, určitě se na ní znovu obrátím.
Váš účet byl odstraněn
Moc ráda bych alespoň touto formou ještě jednou poděkovala paní doktorce za neuvěřitelnou pomoc a podporu. Chvílemi jsem si opravdu nebyla jistá jak dál a bála jsem se vůbec nějakou pomoc vyhledat, ale nakonec po každém sezení jsem odcházela s hlavou čistou a jasnějšími názory (občas vysmátá jak malá holka;). Paní doktorka je velice milá, chápavá a umí poradit. Takže jestli někdo váháte, zda ji navštívit, vřele doporučuji :)
Odpovědi
13 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den, Je mi 19 a jsem trans (FTM). Dlouhodobě chci začít s tranzicí. Skoro 5 let žiju jako muž
Je mi 19 a jsem trans (FTM). Dlouhodobě chci začít s tranzicí. Skoro 5 let žiju jako muž, ale bez hormonů začíná být evidentní že jsem “jiný” neboli ve svém kolektivu zaostalý. Nevím jak a kde začít, byl bych vděčný za jakékoli odpovědi.
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den, ráda se vám budu věnovat. Najdete mě na internetu PhDr. Jana Müllerová, Ph.D.
Dobrý den, přes rok mám žaludeční problémy, které dle mého názoru mají psychicky původ. Jde o nevyř
přes rok mám žaludeční problémy, které dle mého názoru mají psychicky původ. Jde o nevyřčené negativní emoce, které v sobě dusím delší dobu, byť jsem si to nechtěl přiznat. Chtěl jsem se zeptat zda by mi byla, jako psycholožka, pomoci s řešením těchto emocí. Dekuji.
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Ráda vám pomohu problémy řešit. Stačí se objednat. Termíny jsou na mých webových stránkách. Hezký den. Dr. Jana Müllerová
- Psychoterapeuti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
- Psychoterapeuti s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze