Během studia fyzioterapie jsem si uvědomila, jak je důležité pohlížet na tělo komplexně a tento přístup nabízí Vojtova metoda, proto se stala mojí specializací. Chybně se často předpokládá, že terapie podle Vojty je nejúčinnější jen v kojeneckém a dětském věku. Má však výborné výsledky také u dospělých pacientů. Vojtovu metodu používám jako základní terapii u každé pohybové poruchy u pacientů všech věkových skupin.

Každý den ve své praxi objevuji, jak na našem těle „vše souvisí se vším“. Snažím se hledat příčinu potíží. I když mnohdy bývá úplně jinde, než je naše bolavé místo. Jak říká profesor Lewit: „Kdo hledá příčinu potíží tam, kde to bolí, je ztracen“.

Chtěla bych Vás pozvat k tomu, aby jste vnímali svoje tělo, naučili se s ním pracovat a uměli si poradit dostat svoje tělo do pohody. Někdy však tělo ztratí schopnost si samo pomoci a je zablokované ve špatných pohybových stereotypech. Ráda Vám pomohu to změnit.

Cvičení

Cvičení pro starší lidi

Fyzioterapeutické konzultace

Fyzioterapie

Vyšetření pohybového aparátu

Jak fungují ceny?

Umístění: jiné místo rekonvalescence po mozkové mrtvici

V roce 2014 jsem ve 47 letech prodělala velmi těžkou mozkovou příhodu. Byla jsem ochrnutá na polovinu těla, špatně jsem chodila a měla velké problémy s orientací. Po měsíci v nemocnici a pobytu v lázních jsem začala ve velmi špatném stavu chodit k Mgr. Hřebíčkové na Vojtovu metodu pro dospělé. Od začátku se snažila napravit můj postoj a zbavit mne z toho plynoucích bolestí. Dlouho jsem k ní docházela i dojížděla na různá její pracoviště, protože jsem pochopila, že je odborník na svém místě a nejvíc mi pomáhá. Zbavila mne bolestí ramene, se kterými mají lidé po ochrnutí velké problémy a nemohou se jich zbavit. Je obětavá, snaží se pacientovi maximálně vyhovět a navíc je velmi milá a přívětivá.

Umístění: jiné místo rehabilitace

Maximální spokojenost, nejlepší rehabilitace vojtovou metodou kterou jsem kdy absolvovala. Velmi profesionální přístup a přátelský zároveň. Výsledky na sebe nenechali dlouho čekat. Na Janu se budete vždy těšit .

Umístění: jiné místo paréza dolních končetin

Díky Mgr. Janě Hřebíčkové dnes chodím bez berlí. Mgr. Jana Hřebíčková je skvělá fyzioterapeutka a moc jí děkuji. Pomohla mi od bolesti a její znalost Vojtovi metody mi aktivovala svaly a já se mohla s jistotou postavit na nohy a chodit. Jsem po třech operacích nádoru míchy a ochrnula jsem. Mgr. Jana Hřebíčková mě postavila na nohy. Děkuji moc moc....

Umístění: jiné místo

K Mgr. Hřebíčkové jsem chodil na Vojtovu metodu. Její terapie mně velmi pomohla zlepšit problémy s chůzí. Mgr. Hřebíčková je velmi příjemná a ochotná. Byl jsem velice spokojen s terapií u ní. Za sebe mohu doporučit.

Umístění: jiné místo rehabilitace

Už spoustu let řeším problémy se zády a vyhřezlou ploténkou (téměř 13mm). Vyzkoušel jsem řadu rehabilitací a různých cviků, ale bohužel nic nepřinášelo zlepšení. Když už jsem nebyl schopen fungovat bez silných léků proti bolesti a jako jediné východisko se jevila operace, dostal jsem se k Janě Hřebíčkové a Vojtově metodě. Díky jejímu systematickému a trpělivému přístupu jsem nyní schopen fungovat bez operece, bez léků a bez neustálých bolestí :-).

Umístění: jiné místo poúrazová rehabilitace

K Mgr. Janě Hřebíčkové jsem se dostala po úrazu kolene před dvěma lety, předtím jsem prošla velkým množství různých rehabilitací a operací, bohužel bez úspěchu. Mgr. Jana Hřebíčková mi pomohla nejen s kolenem, ale i se znovuobnovením správných pohybových stereotypů, díky ní jsem nohu ale i celé tělo zase používat správně. Nyní jsem po téměř dvou letech bez obtíží. Bez magistry Hřebíčkové bych nyní pravděpodobně trpěla bolestmi zad, které by pramenily z mého chybného pohybového vzorce. Ten se jí ale podařilo napravit.
Mgr. Jana Hřebíčková je neskutečně trpělivá, pečlivá, milá, empatická, vstřícná. Má výborné znalosti a zkušenosti s Vojtovou metodou pro dospělé, která mi moc pomohla.
Jsem jí neskutečně vděčná za její péči a mohu ji vřele doporučit.
MUDr. Kristina Bílková