Zprávy

+420 544 527 535 (tel. v provozu pouze v ordinační době pondělí- čtvrtek 16 - 19 hod)
Běžný termín
Vránova 172, Brno
MEDAPO.cz, s.r.o - ortopedická ambulance (Centrum lékařské péče, 1.NP)
HK
Jsem velmi spokojena s panem doktorem,je příjemný a dobrý operater.
Rychle nalezení problému a správná volba léčby, vše jednoduše vysvětlil a ukázal.
A.N.
Pan doktor pozorný, umí se vcítit do pocitů pacienta a umí.
Pavla T.
U pana doktora jsem byla opakovaně. Vždy se snaží pomoct, vše vysvětlí, pošle na další vyšetření. Pan doktor má milou sestřičku.
Tamara
Sympatický, empatický, pečlivý doktor. Sestřička ochotná, nápomocná. Moc velká spokojenost :)) děkuji
J.T.
K panu doktorovi jsem přišla s potížemi se zápěstím. Vyšetření bylo pečlivé, s vysvětlením, celkově velmi příjemný přístup.
J.M.
Velmi vstřícný s velkými znalostmi z oboru. Umí stanovit správnou diagnozu i u komplikovanějších věcí. To se svými zkušenostmi mohu posoudit a srovnat.
VW
Pan doktor je odborník a má dobrý přístup k pacientovi. Jsem rád, že jsem jej našel. U lékařky,kde jsem se před tím léčil jsem spokojen nebyl.
Hana
Pan doktor je velmi milý a snaží se clovekovi pomoci je velice empaticky práci dělá velmi dobře má velmi dobrý přístup k pacientům vřele doporuji
M.B.
Pan doktor mě prohledl, vše vysvětlil včetně postupu léčby . Za mě skvělý přístup a mohu jej určitě doporučit .
Ortopedové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Ortopedové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně