dovolte mi, abych Vám představil soukromou ambulanci pro onemocnění a úrazy pohybového aparátu. Jistě najdeme cestu, jak uspokojit i Vaše nadstandardní požadavky.
Ordinační hodiny:
pondělí 16 - 19:30
středa 16 - 19:30
- Ortopedická protetika
- Ortoptika
Pacienti, které ošetřuji
Typ návštěv
Celková i místní ošetření pohybového aparátu a páteře.
Žlutý kopec 6, Brno 602 00
Telefonní číslo
Z
Zuzana
Vstupní konzultace, lékař vyšetril, srozumitelně vysvětlil a doporučil další postup i vyšetření.
• Ortopedická ordinace • Jiný •
Přemysl
Příjemná návštěva jak jen může být, když vás něco bolí. Pan doktor ve mě vzbudil důvěru, že ví co dělá a že mi hodlá pomoci. Léčba zahájena, tak snad budu mít konečně klid Nicméně už teď děkuji za lidský přístup a smysl pro humor. DOPORUČUJI
• Ortopedická ordinace • Celková i místní ošetření pohybového aparátu a páteře. •
Silvie
Moc ochotný a vše vyšetřil podrobně a vysvětlil, jak postupovat s léčbou.
Miroslava
Vlídné přijetí, vysvětlení mého problému, doporučení postupu, v případě potřeby objednat znovu návštěvu.
Alena Šmídová
Byla to první návštěva, pouze první dojem. Pan doktor ví co dělá a jedná podle toho, co je potřeba. Uvěřila jsem, že jsem e správných rukou.
J.H.
Rychlý termín, výborná komunikace. Zajímavá ordinace. Děkuji
Silvie
Pan doktor se zajímal , rameno prohlédl prohmatal zkoušel hybnost . Dal mi do něj injekci od bolesti a vystavil žádanku na ultrazvuk . Skvělý přístup .
M.
Zatím jsem byl na vstupní prohlídce, bude následovat další léčba
Z
zs
Jsem naprosto spokojená: lékař mě vyšetřil a vysvělil mi vše co bude potřeba došetřit.Navrhl další postup. Sestra mi nabídla termín další kontroly který mi zcela vyhovoval.
Pav3l
Zatím první návštěva... předány žádanky na vyšetření...