Vránova 172, Brno 621 00
+420 544 527 535 (tel. v provozu pouze v ordinační době pondělí- pátek 16 - 19 hod) !
Přečtěte si více10/02/2023
Vránova 172, Brno 621 00
Přečtěte si více10/02/2023
Vyšetření proběhlo přesně na čas objednání, lékař empatický, jasně a srozumitelně vysvětlil důvod potíží a všechny možné způsoby léčby. Jsem naprosto spokojená.
U pana doktora jsem byla už podruhé, při první léčbě se mi noha opravdu hodně zlepšila, je to odborník s lidským přístupem, mohu jen doporučit!
Pan doktor mi vše pečlivě vysvětlil, má lidský přístup. Za mě skvělý doktor!
Sestřička byla taky moc milá a usměvavá.
První návštěva ve znamení vstřícnosti a ochoty. Pan doktor vše vysvětlil a navrženou léčbu pečlivě zvažoval s ohledem na můj individuální zdravotní stav. Kéž by mé tělo reagovalo na navrženou léčbu také tak vstřícně.
Pan doktor je hrozně super. Byl jsem u něj podruhé a vždy měl příjemný a lidský přístup.
Úžasný pan doktor Mili,ochotny,proste úžasný
Perfektní lékař a odborník naprostá spokojenost s léčenim
Pan doktor dal mamince utišující injekci, podrobně ji prohlédnul a poslal na další vyšetření na rentgen
Vlídné a přirozené jednání a hlavně vysvětlení léčby
Velmi příjemný přístup. Z pana doktora čiší profesionální přístup a praxe. Chce pomoci a snaží se najít vhodné řešení člověku na míru.