Nákupní 426/1, Havířov
anna.virgo
Je důsledný, moudry a vnitřně vyrovnaný..Rozumí své práci Na pacienta působí jako balzám. a předepíše vám to nejlepší. co lékárny mají k dispozici.. Oddělení je čisté,, má taky příjemnou zdravotní sestru, která Vás vždy klidně uvita , jejich chování je přirozené a vlídné...Jestli trpíte vysokým krevným tlakem, tak ten se nějakým zázrakem zklidní jen co vstoupíte do těchto prostor, nebo víte že jste v bezpečí a v dobré péči zkušeného praktického lékaře..Já osobně jsem lepšího praktického lékaře v životě nepoznala a proto ho i každému doporučují.
laky90
Nejlepší lekář jakeho sem kdy měl ta ochota a ten přistup ,i paní sestřička zlata no fakt zlatí . ;)
Veronika Olszowá
super doktor jsem spokojena, vždy vylečil mě i mého přítele, pokud stav byl horší přeposlal vás ihned kam měl. sestřička super
G
guest
Velmi slaboučký lékař a v žádném případě ho nedoporučuj, tedy pokud se nechcete dostat do velkých zdravotních problémů. Nedělá ani základní vyšetření... Však on moc dobře ví, oč se jedná.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Tento lékař působí profi dojmem, přesně ví co má v jakekoliv lékařské situaci udělat a řeší vše hlavně rychle ,není vůbec třeba čekat v čekárně díky objednacím časům.Nádhera !!!!Petr
Velmi empatický přístup k pacientům,ochota,no prostě všechno,co má lékař mít!!!!Super
perfektní doktor
pan doktor a sestřička pracují s přehledem a rychle.pacient je díky objednací době hned na řadě,ordinace je potom sofistikovaná a na úrovni.
Pana Kurečku mohu s klidným svědomím doporučit. Opravdu se sestřičkou hrají výborné duo. Vždy jdou oba příjemní a vítají úsměvem. Pan doktor pravdu působí že svému řemeslu 100% rozumí. Vždy si vše vyslechne a pomůže :-)
Velmi dobře pečuje o své pacienty.Vyslechne pacientové problémy.Je dobrý.
Upravit nebo spravovat profil- Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Havířově
- Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Havířově
- Praktičtí lékaři s Všeobecná zdravotní pojišťovna v Havířově