MUDr. Iva Pešková

Trmice 1 adresa

Ord. praktického lékaře stomatologa

Za Humny 650, Trmice 40004

• F

Paní doktorka je skvělá, bohužel je již v důchodu, takže již neordinuje. Budu si muset po tolika letech najít někoho jiného. To bude těžké rozhodování :)

• Ord. praktického lékaře stomatologa Jiný  •

Paní doktorka je nejlepší ze všech zubních lékařů, které znám. Vřele doporučuji. Je velice šikovná,vstřícná a profesní.

• Ord. praktického lékaře stomatologa Jiný  •

• O

Paní doktorka má profesionální velmi dobrý osobní přístup a velice oceňuji přesné dodržování času smluvených návštěv.

• paní doktorka je nejlepší a nejpečlivější profík, kterého znám, rozhodně bych neměnila a jela za ní světa kraj, což dělám, protože jsem se odstěhovala z Ústí do Prahy. A ještě ke všemu má bezvadnou sestřičku.

• K paní doktorce chodím už od dětství a vždy jsem s ní byla naprosto spokojená. Odborné ošetření, klade důraz na prevenci - super!!

• Pomohla mi ambulantně při bolesti zubů.

• I

bezvadná lékařka!!!!!!

• A

Znám ji už dlouho, takže doporucuji. Paní doktorka je velmi zodpovedna, obětavá, pracovitá a konečně má milou a usměvavou sestřičku.