MUDr. Iva Hájková

Pediatr · Více

zdravotní středisko

Běloruská 2, Brno 62500

Velmi pečlivá, nic nezanedbá, k dětem se chová velmi přátelsky. Diagnózy nestřílí od boku. Chodím k ní se třemi dětmi.

• N

jako malá jsem k ní chodila, vždy paráda, ale na čele mám kvůli ni obrovskou jizvu, když jsem upadla na radiátor a ona mi to zapatlala novikovem, do rána jsem mela celo otekle tak ze mi nebyly videt oci, rodiče se mnou chodili rok na čištění .. :(

Jako lekarka naprosto famozni..nic nezanedba..v ordinaci k detem velmi pratelska...nevymenila bych ji,tezko bych hledala lepsi....:) :) je fakt,ze cekačka je priserna...a na cas nechodi...to vedi vsichni..a zvikli jsme si!!!!

Paní doktorka je "ze staré školy" v dobrém slova smyslu. Žádný počítač, diagnoza zapsaná bez otočení se od monitoru, a hurá na odborné vyšetření apod., ale pacienta opravdu prohlíží, ptá se, zjišťuje příčiny a na to já věřím.
    Na druhou stranu, na nějaký "timemanagement" se tady moc nehraje. Ale vzhledem k tomu, že ordinační hodiny jsou každý den dost dlouho, tak se dá přijít v dobrou dobu a ani nečekat.
    Jiří Kuchařík

• NO JE FAKT, ŽE NA ČAS MOC NECHODÍ, AJI FRONTY SOU TAM V CELKU BĚŽNÝ, TAKŽE NIKDY NEVÍTE KDY NÁV SONDE ŘADA, TAKY JE FAKT, ŽE I KDYŽ STE OBĚDNANÁ, MŮŽETE SI TAM POBÍT NĚJAKOU TU HOĎKU NAVÍC...
    ALE JINAK JE SKVĚLÁ, DYCKY POMŮŽE..

• Nevím jakou lepší lékařku bychom si mohli pro naše dítě přát. Je velice vstřícná, citlivá a má pochopení pro nezkušené rodiče-začátečníky :-) Z ničeho nedělá zbytečnou vědu, na druhou stranu nic nepodcení.

• Paní doktorka je prostě báječná. Vždycky jsem měla jen ty nejlepší zkušenosti. Nic nenechává náhodě a drží se osvědčených postupů.Skvělá je ta jistota, která z ní vyzařuje. Když došlo na nějaký závažnější problém, vždy nás poslala ke specialistovi a předem řekla diagnozu, která se poté potvrdila. Nikdy jsme nedostali zbytečně antibiotika. Paní doktorku i sestřičku mohu jedině pochválit za jejich profesionální a lidký přístup. A ta plná čekárna.... možná to bude tím, že to v ordinaci nejde jak na běžícím pásu. Dítě pořádně prohlédnout a nic nepřehlédnot to chvilku trvá.

• NEJLEPŠÍ DOKTORKA NA SVĚTĚ SNAD FAKT ÚŽASNÁ

• B

při chození do poradny,kdy si nás objednala,chodila dost často pozdě.Vysvětlujte to malému dítěti...hodnocení má tady kladné,ale já musím napsat negativní-do dneška díky ní máme problém s imunitou.vyléčit rýmu a kašel a dát antibiotika zvládne každý,ale poznat infekční mononukleózu už nezvládla.Přišli jsme s horečkou,napuchnutými očima a skvrnami na těle,kdy nám opakovala,že je to na něco alergie.až po 3 týdnech,kdy se odebrala krev.ejhle problém je tady.malá nesměla chodit,což nebyl problém protože byla tak unavená,a zesláblá,že většinou spala.měli jsme přísnou dietu a nikomu to nepřeji.A do dneska máme s imunitou problém.
    Přeji všem jen tu nejlepší doktorku pro jejich děti.

• N

Paní dr.Hájková je po odborné a po lidské stránce bezkonkurenční.V mnoha případech mi velmi pomohla mým dvěma dcerám.Vděčím jí i sestřičce za mnohé.