MUDr. Iva Fišerová

Teplice 1 adresa

Ordinace

Plynárenská 281, Teplice 415 01

• A

S paní doktorkou Fišerovou jsem nad míru spokojena. K pacientům přistupuje individuálně, s velkou péčí a dokáže pomoci i o svém volném čase. Jde vidět, že svou prací opravdu žije a neustále se vzdělává. Opravdu nerozumím recenzím níže. S paní doktorkou jsem neměla nikdy sebemenší problém ba naopak. Kéž by bylo více takových lékařů

• Ordinace Jiný  •

Tak já nevím, my asi chodíme k jiné paní doktorce než zde píšete.... já nemám jediný problém. Chodíme sem už 12 let se synem, byl hodně nedonošeny a paní doktorka nám pokaždé pomohla, poradila a její přístup byl a je skvělý díky ní syn je tam ,kde je , naprosto v pořádku a teď chodíme i s dcerou, ano čekáme déle ale nějaký důvod to má také, paní doktorka se s pacienty baví ale tak spoustu věcí zjistí a pak s tím při problému pracuje .... za nás nejlepší pediatr.....

• Ordinace Jiný  •

Když byla dcera nemocná tak nebyla ochotná jí ani vyšetřit. Léčila přes telefon. Nedala očkování jaké měla dát. Teď jsme všechny očkování museli dohánět. A když jsme přešli k jiné paní doktorce tak odmítala poslat dceřinu kartu. Musela jsem telefonicky urgovat. K této doktorce už nikdy více.

• Ordinace Jiný  •

Přístup paní doktorky je katastrofální. Nejen, že chodí pozdě, ale ani neošetřila syna, který má akutní zdravotní potíže. Když jsme si vyžádali kartu, že přejdeme k jinému lékaři, tak nám byla vydána po 2 dnech a to až po telefonických urgencích, kdy nám byla přislíbena na určitou hodinu, ale do ordinace se nebylo možné dostat. Přitom moc dobře ví, že zdravotní dokumentace žádný obvodní lékař neprovede vyšetření. Neuvěřitelná arogance.

• Ordinace  •

Dobrý den maminky, paní doktorka je nejhorší, kterou jsem kdy zažila, kdykoliv jsem k ní s půlročním synem přišla, otvírací hodiny měla od 8 hodin a do práce si přišlavaž v deset, kdykoliv jsem byla se synem objednaná, vždy mi sestřička zavolala, že máme přijít v jiném termínu, paní doktorka místo pracovní doby telefonuje a vyřizuje si své věci, v životě jsem se nesetkala s takovou lékařkou, spousta pacientů z Teplic od ní okamžitě odešlo, nikdy bych Vám tuto doktorku nedoporučila...

• U

Hrůza děs. Ordinační hodiny nějak jdou mimo ní, vždy přijede od 45 minut později, stále se vyptává na kraviny z okolí. V dětství jsem prodělala černý kašel, který mi ani neoznámila a dozvěděla jsem se to úplnou náhodou když jsem přicházela k dr. pro dospělé. V životě bych jí nikomu nedoporučovala !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nejlepší pediatr s jakým jsem se v životě setkala. Vždy ji zajímá problém dítěte a snaží se pomoci i na ukor vlastního volného času. Má přehled o moderních léčebných metodách neustále se vzdělává a tyto odborné znalosti dokáže velice dobře použít se -zdravým selským rozumem. Skoda, že takových lékařů není více, za touto paní doktorkou se vyplatí i dojíždět a nějaká chvilka čekání ve srovnání s kvalitami lékařky je pomíjivá. Můžu jen doporučit.

• V

Paní doktorka se vždy plně věnuje pacientovi. Zajímají ji i detaily. Zajímá se i o moderní léčbu a neustále se vzdělává. Velmi pracovitá, vždy vstřícná a ochotná pomoci a najít nejlepší řešení.
    Dceři zachránila život po chybné diagnoze jiné doktorky z Ústí n.L..

Nejhorší pediatr co může být! Naposledy jsem čekala 45 min v prázdné čekárně a slyšela, jak se s nějakým chlapem baví o soukromých záležitostech. I když přijdu já na řadu, baví se semnou o naprostých blbostech, místo toho, aby dělala svou práci. V ostatních případech slyšíme cinkání hrnečku zatímco čekárna je plná nemocných dětí. Dosud mi nebyla schopná dát mi mou kartu, kde mimochodem chybělo plno informací např. o rodičích dítěte a bylo to sváděno na mě. Další věc je, že neměla záznam o mém poslední očkování tetanovky, a tak mi ji preventivně znovu píchla bez optání, zda-li nejsem těhotná (byla jsem ve druhém měsíci těhotenství, ale to jsem ovšem ještě nevěděla). Atd atd. Nedoporučuji