jmenuji se Ing. David Tesařík a dlouhodobě se věnuji rehabilitaci a fyzioterapii temporomandibulárních kloubů.
Donedávna jsem působil v Plzni jako jediný terapeut specializující se na tuto problematiku, a to ve spolupráci s Fakultní nemocnicí, soukromými zubními lékaři a maxilofaciálními chirurgy – zejména s panem doktorem Machoněm. Naše spolupráce nově pokračuje i v Praze, kde jsem se přesunul do Nemocnice svaté Alžběty na Slupi, kde nyní vedu svou ambulanci.
Ve své praxi se zaměřuji především na:
ošetření trigger pointů,
řešení přetížení žvýkacích svalů,
komplexní terapii měkkých tkání v souvislostech s ergonomií a držením celého těla.
- Rehabilitační a fyzikální medicína
Pacienti, které ošetřuji
Na slupi 448/6, Praha 128 00
3 názory
Míša
Chtela bych velmi doporucit terapii celistniho kloubu u Davida! David je velky profik, velmi zkuseny. Po nekolika letech neuspechu a pretrvavajicich potizi s migrenami a celistnim kloubem jsem tady nalezla velkou ulevu od mych potizi!
Tady mam pocit, ze nekoho me potize opravdu zajimaji! Doporucuji a dekuji!• Nemocnice Svaté Alžběty na Slupi • Rehabilitace čelistního kloubu •
Míša
Chtela bych velmi doporucit terapii celistniho kloubu u Davida! David je velky profik, velmi zkuseny, dokaze ucinne pomoci od dlouhodobych potizi.
Az po nekolika letech neuspechu a pretrvavajicich potizich s migrenami a celistnim kloubem, jsem tady nalezla velkou pomoc!
Od zacatku jsem vedela, ze jsem v dobrych rukou. Empaticky pristup, vysvetleni postupu osetreni, plan lecby a procesu terapie. Tady mam pocit, ze nekoho me potize opravdu zajimaji!
Nekdy to muze byt trochu #sadomaso, ale za ten chvilkovy nekomfort to urcite stoji! Dejv dokaze podporit tak, aby se to zvladnout dalo!
Lituji jen toho, ze jsem neprisla drive! Doporucuji vsem! 10/10. Velka vdecnost za takove zlate ruce! Diky!!• Nemocnice Svaté Alžběty na Slupi • Rehabilitace čelistního kloubu •
Michaela
Byla jsem spokojena s přístupem pana inženýra. Vše vysvětleno.
• Nemocnice Svaté Alžběty na Slupi • Rehabilitace čelistního kloubu •
- Fyzioterapeuti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze